Predsjednik Barroso sastao se s predstavnicima filozofskih i nekonfesionalnih organizacija

05.11.2013.

Predsjednik Europske komisije Barroso danas je domaćin devetog sastanka s približno dvadeset predstavnika filozofskih i nekonfesionalnih organizacija koji će se održati u sjedištu Europske komisije u Bruxellesu. Taj sastanak na visokoj razini, koji se održava u kontekstu europske godine građana 2013., sazvan je pod sloganom "Građani u središtu europskog projekta u vrijeme velikih promjena".
Nakon sastanka predsjednik Europske komisije Barroso, predsjednik Europskog vijeća Van Rompuy i potpredsjednik Europskog parlamenta Surján održali su zajedničku konferenciju za tisak, koju je uživo prenosio EbS. Dostupni su i priopćenje za tisak, popis sudionika i izjava za tisak predsjednika Barrosa.
Dodatne informacije o dijalogu Europske komisije s filozofskim i nekonfesionalnim organizacijama te crkvama i vjerskim zajednicama potražite na adresi http://ec.europa.eu/bepa/activities/outreach-team/dialogue/index_en.htm. Informacije o europskoj godini građana 2013. dostupne su na posebnim web-stranicama.

Dodatne informacije: IP/13/1007
vrh stranice
vrh stranice