PharmaSu nagrada SuperbrandsZAGREB, 5. prosinca 2012. – PharmaS je dobio SUPERBRANDS CROATIA'S CHOICE 2012 , globalnu nagradu za najbolje brandove na hrvatskom tržištu.U konkurenciji 1.200 ocjenjivanih brandova, stručni žiri najvišim ocjenama ocijenio je njih 78, a u izboru putem online glasanja sudjelovalo je preko 27.000 jedinstvenih potrošača –
predstavnika opće javnosti. Standardizirani kriteriji odabira primjenjuju se u više od 90 zemalja svijeta u kojima Superbrands vrši selekciju i promociju najboljih brandova putem kriterija – kvaliteta, pouzdanost, razlikovnost te emocionalni naboj.

«Ovogodišnji nominirani i nagrađeni brandovi utjelovljuju izvrsnost i kreativnost u osmišljavanju i provedbi cjelokupnih branding aktivnosti koje rezultiraju u zadovoljstvu i povjerenju kupaca, korisnika brandova. Čestitam svima koji su pokazali veliki entuzijazam i kvalitetan pristup radu i tako doprinijeli razvoju struke u Hrvatskoj», izjavio je Borut Zemljič, direktor Superbrandsa za područje Francuske, Beneluxa i regije Adriatik.

SUPERBRANDS je globalni arbiter na području brandova i prisutan je od 1994. godine u više od 90 zemalja svijeta te vrši odabir i promociju najboljih brandova uz standardizirani proces selekcije koja uključuje eminentne poslovne i marketinške stručnjake i kupce. Više na www.superbrands.com.

vrh stranice