Održano predavanje za osječke studente - Kako otkriti svoju misiju

16.05.2017.

U sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade koja je pokrenuta 2014. godine iz Regionalnog ureda HUP u Osijeku u suradnji sa Ekonomskim fakultetom u Osijeku, a povodom objavljivanja knjige „365 dana(s) Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva“, Hrvatska udruga poslodavaca organizirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 16. svibnja 2017. predavanje NJ.E. gđe. Tanye Dimitrove, veleposlanice Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj pod nazivom „Kako otkriti svoju misiju?“
Na ovom interaktivnom predavanju sudjelovalo je više od 120 studenata koji su na zanimljiv način naučili kako otkriti svoje talente, osloboditi strahove i ograničenja u ostvarivanju svojih ciljeva, te na koji način sami izgraditi svoju budućnost.

Obzirom da su ovakvi savjeti ujedno i konkretne smjernice za postizanje poslovnih uspjeha i predstavljanje studenata potencijalnim poslodavcima, ovo predavanje uspješno se nadovezalo na naš projekt Inicijativa za mlade kojim smo ove godine na području naše četiri slavonske županije uspjeli ostvariti preko 80 stručnih praksi, a obzirom da je ove godine projekt Inicijativa za mlade podignut i na nacionalnu razinu, sveukupan broj stručnih praksi postigao je visoku razinu.

Za uspjeh u karijeri važna je predanost, kontinuirani rad, entuzijazam i spremnost na učenje. Najvažnija je ipak želja bez koje nema konkretnog cilja ni plana, a samim time ni uspjeha, staknula je Tanya Dimitrova.
vrh stranice
vrh stranice