Održana redovita godišnja Skupština HUP- CRO industrije

31.03.2015.

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca u Zagrebu održana je redovita godišnja Skupština HUP- CRO industrije na kojoj su sudjelovali članovi HUP-Udruge drvne i papirne industrije, HUP- Udruge elektroindustrije, HUP- Udruge kemijske industrije, HUP- Udruge metalne industrije, HUP- Udruge tekstilne i kožne industrije i HUP- Udruge poslodavaca u šumarstvu, lovstvu i pratećim djelatnostima.

Predsjednik Krunoslav Čović zahvalio se članovima na doprinosu u radu granskih udruga i HUP- CRO industrije te ih je pozvao da daju svoj doprinos u kreiranju smjernica rada za 2015. godinu. Rekao je da je ovo izazovno vrijeme za industriju te da zajedničkim radom možemo utjecati na poboljšanja poslovne klime.
Skupštini se obratila doc.dr.sc. Nataša Drvenkar s Ekonomskog fakulteta u Osijeku s kojim će HUP- CRO industrija zajednički realizirati projekt za komuniciranje stajališta o pitanjima važnim za industriju. EFOS ima dugogodišnju suradnju s HUP-om i ovaj projekt je nadogradnja zaista uspješne suradnje. Projektom se namjerava nametati teme koje su u interesu industrije, plasirati inicijative CRO industrije i poticati rješavanje uočenih prepreka u poslovanju.
Nakon rasprave, Skupština je usvojila Izvješće o radu u 2014. i proširene smjernice programa rada za 2015.godinu.

FOTOGALERIJA
vrh stranice
vrh stranice