Održan webinar na temu “Korištenje društvenih mreža u poslovne svrhe”

23.11.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je webinar na temu: „Korištenje društvenih mreža u poslovne svrhe“ koji se održao u srijedu 23. studenoga 2022. godine.

Društvene mreže prošle su kratki put od sporednog kanala za komunikaciju, zabavu i razonodu do ozbiljnog fenomena koji formira javno mnijenje i pokreće značajne društvene promjene. U tom kontekstu našle su se u središtu marketinških planova kako malih poduzetnika tako i velikih multinacionalnih korporacija. Na webinarui predstavljene neke od glavnih društvenih mreža koje se koriste u našoj regiji (Facebook, Instagram, Linkedin), te je pružen uvod u novu zvijezdu među mrežama – TikTok. Govorlo se o sličnostima, razlikama, značajkama te na koji način nam mogu koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Teme koje se se obradile na webinaru:

             Vrste društvenih mreža

             Facebook

o             Vođenje Facebook stranice       

o             Oglašavanje na Facebooku

             Značajke Instagrama i zašto je dobar?

             „Facebook za posao“ – kako nam LinkedIn može pomoći?

             TikTok  - nova društvena mreža koja osvaja sve veću pažnju

Interaktivni webinar održao je Dean Krizmanić. Trenutno vlasnik svojeg poduzeća, te uz dugogodišnje radno iskustvo na poslovima digitalnog marketinga. Radi kao i vanjski suradnik za Algebru upravo na ovoj i sličnim temama, te pruža savjetovanje poduzećima u tranziciji na digitalno poslovanje, kao i vođenje marketinških kampanja

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice