Dodijeljena Uvjerenja polaznicima edukacije Upravljanje EU projektima

17.11.2022.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku danas 17. studenoga 2022. godine održana je svečena dodjela Uvjerenja polaznicima – članovima HUP-a za edukaciju “Upravljanje EU projektima”. Temeljem tripartitnog Sporazuma potpisanog 04. listopada 2022. godine između Osječko-baranjske županije, Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatske udruge poslodavaca započela je edukacija za 20 polaznika – članova HUP-a.

Uz dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof.dr.sc. Borisa Crnkovića, direktora HUP Regionalnog ureda u Osijeku Ivana Sarića, svečanoj dodjeli nazočio je i zamjenik župana Josip Miletić.

Tom progodom, dožupan je istaknuo da su polaznici zahvaljujući suradnji sa Ekonomskim fakultetom Osijek i HUP-om te uz podršku Osječko-baranjske županije dobili konkretna znanja i alate koje mogu primjenjivati u svakodnevnom poslovanju. Županija će i u budućnosti podržavati slične projekte uz nastavak suradnje s važnim institucijama s našeg područja. Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku izrazio je zadovoljstvo što su HUP i Osječko-baranjska županija prepoznali Fakultet kao instituciju koja može provesti ovako važnu edukaciju, ali i što su jednako zadovoljni i polaznici. Ivan Sarić, HUP naglasio je da je ovo program edukacije u području upravljanja EU projektima namijenjen članicama HUP-a koji smo uspjeli provesti zahvaljujući podršci Osječko-baranjske županije, a odaziv je velik i planiramo istu aktivnost provesti i sljedeće godine. Više o svečanoj dodjeli na: https://www.obz.hr/index.php/component/k2/item/3512-dodijeljena-uvjerenja-polaznicima-seminara-upravljanje-eu-projektima
vrh stranice