Održan seminar Google ADWords

26.02.2019.

Dana, 26.2.2019. je HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizirao zanimljiv interaktivan seminar na temu "Google AdWords".

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Brojni polaznici su dobili uvid kako privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate. Pojašnjeno je kako se oglasima ciljaj na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine, te doseže najprikladnija publiku u pravom trenutku.  Prikazano je kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

vrh stranice