Novo vodstvo HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva

07.11.2017.

Skupština HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva na redovitoj izbornoj sjednici izabrala je u utorak 7. studenoga 2017. g. novi sastav Izvršnog odbora Udruge za razdoblje 2017.-2021.
Skupština je imenovala Mirka Habijanca (Radnik Križevci) predsjednikom, Svena Müllera (STRABAG) i Zorana Škorića (Osijek-Koteks) dopredsjednicima Udruge te Dragutina Kamenskog (Kamgrad), Sinišu Košćaka (Colas Hrvatska), Miru Mirkovića (Cesta Pula), Zlatka Sirovca (Tehnika) i Tvrtka Zlopašu (Dalekovod) članovima Izvršnog odbora HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva.

Na istoj sjednici Skupština je u cilju učinkovitijeg djelovanja Udruge donijela novi Statut HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva, usvojila je Izvješće o radu Udruge za mandatno razdoblje 2013.-2017. i Plan aktivnosti Udruge za 2017.-2018.

Skupštinari su raspravljali o problemima koji ograničavaju rast u sektoru graditeljstva poput nedostatka radne snage, neadekvatnom obrazovnom sustavu, neodgovarajućem Zakonu o radu i usuglasili daljnje aktivnosti u cilju njihova rješavanja.
vrh stranice
vrh stranice