Novi član HUP-a: ZBT Consulting

21.02.2023.

ZBT Consulting je tvrtka specijalizirana za odnose s Vladama i državnim institucijama u Republici Hrvatskoj, zemljama Zapadnog Balkana i Europskoj Uniji. 

Fokus tvrtke je savjetovanje po pitanju javnih politika. Vodimo klijente kroz postojeće te savjetujemo i nalazimo rješenja za nadolazeće regulatorne okvire. Isto tako, naš tim eksperata navigira klijente kroz javnu nabavu i procedure izdavanje dozvola.

Ekspertiza ZBT Consultinga se očituje kroz rezultate, razumijevanje, uvid i utjecaj na sjecištu privatnog i javnog sektora, gdje realiziramo naše personalizirane strategije i ciljeve za preko 20 inozemnih i domaćih klijenata.

 

Neke od usluga koje pružamo su: izrada strategija; pružanje strateških smjernica o zakonodavnom okvirima; identifikacija organizacija i relevantnih pojedinaca za postizanje željenih ciljeva; uspostavljanje kontakata i konstruktivnog dijaloga s ključnim dionicima; proaktivno praćenje i prikupljanje informacija za predviđanje i prevladavanje političkih prepreka na putu poslovanja; procjena rizika i dubinska analiza političkog i regulatornog okruženja; pristup kreatorima i donositeljima javnih politike na lokalnoj, nacionalnoj, regionalnoj i EU razini.

Od 2019. godine registrirani smo u Registru transparentnosti EU i članovi smo Hrvatskog društva lobista, gdje naš direktor obnaša dužnost predsjednika.

Zaposlenici i suradnici ZBT Consultinga imaju bogato iskustvo u savjetovanju, osobito u područjima digitalne ekonomije, energetike, obrambene industrije, zdravstva, okoliša, infrastrukture i prehrambene industrije.

Naše članstvo u HUP-u posljedica je uspješne suradnje s vodstvom i članovima HUP-a, posebice u zakonodavnim procesima.

Budući da nam je razvoj gospodarstva zajednički cilj, a poboljšanje razine komunikacije između države i privatnog sektora dnevni zadatak, smatramo kako je naše članstvo logičan korak prema još većim uspjesima.

Više o nama možete pronaći na poveznici: https://zbtconsulting.com

  

vrh stranice