Novi član HUP-a: TIKO PRO d.o.o.

11.04.2018.

TIKO PRO d.o.o. je afirmirano i uspješno poduzeće za savjetovanje koje pomaže različitim poduzećima i organizacijama u prikupljanju bespovratnih i povratnih sredstava iz EU fondova. Projektima se pridružuje već u samom početku te zajedno s klijentima pronalazi siguran put do realizacije osmišljenih projektnih ideja.

Tiko Pro d.o.o. uspješno posluje na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Kvalitetno poslovanje tvrtke potvrđuje i uspješnost prijavljenih projekata - pozitivno je ocijenjeno preko 90% prijava klijenata tvrtke na području Hrvatske i Slovenije, dok direktne prijave u Bruxelles bilježe uspješnost preko 40%, što je izuzetno visoko s obzirom na prosječan postotak od 5% na razini EU.

Svojim bogatim iskustvom, znanjem i trudom, Tiko Pro d.o.o je uspio stvoriti krug od oko 600 zadovoljnih klijenata koji su uz njegovu podršku uspješno osigurali financijska sredstva u više od 800 projekata, usmjerenih prema različitim granama poslovanja (inovacije, ulaganje u opremu, krediti, energetika, turizam…).

Tiko Pro d.o.o. je tim specijaliziranih mladih stručnjaka vođenih od strane direktorica Kristine Kočet Hudrap i Tjaše Milošič Kovačič koji će vam pružiti usluge biranja pravog natječaja za dobivanje bespovratnih sredstava i povoljnih kredita, oblikovanja projektne ideje, pripreme prikladne dokumentacije za natječaj, pomoć kod vođenja projekta, pripremanja izvještaja i pomoć kod uspješnog završavanja projekta.

Moto Tiko Pro-a je: „S projektima do izvrsnosti!“.

 

Kontakt:

Tiko Pro d.o.o. za poslovno savjetovanje Radnička cesta 47,

10000 Zagreb

tel: +385 99 33 47 004

e-mail: info@tiko-pro.hr

web: www.tiko-pro.hr

vrh stranice