Novi član HUP-a: S+B Systemtechnik d.o.o.

18.04.2023.

Proizvodni procesi kreću od ideje do gotovog proizvoda pri čemu se vodimo iznimnom preciznošću rada te isporukom samo visoko kvalitetnih proizvoda.

S+B Systemtechnik d.o.o. je tvrtka osnovana 2013. godine u Splitu od strane matičnog poduzeća S+B Systemtechnik GmbH & Co. KG sa sjedištem u Fellbachu, Njemačka. Od samog početka karakterizira  nas stabilan, kontinuiran rast i razvoj te proširenje asortimana proizvoda. Tvrtka je ekološki usmjerena i ulažemo u obnovljive izvore energije.

Poslujemo na svjetskom tržištu u više sektora. Počeli smo s pružanjem inženjerskih usluga, od ideje do proizvoda, postupno se počeli baviti i proizvodnjom tehničkih sklopova, ponajviše u medicini, a razvili smo i posao vezan uz edukaciju u automoto sektoru.

Glavne djelatnosti su na područjima strojne obrade, elektronike, elektrotehnike, pneumatike, hidraulike, mehanike, mehatronike, strojarstva i senzorike su: CNC obrada, razvoj i proizvodnja, montaža.

U Dugopolju smo izgradili poslovno-proizvodnu zgradu u koju smo se uselili sredinom 2021. godine. Realizacijom navedene investicije povećao se prostorni kapacitet i fizički obujam proizvodnje, kao i poboljšanje tehnološke spremnosti. Također unaprijedili smo poslovni razvoj i proširili proizvodni asortiman. Projektom je automatizirana proizvodnja, povećana konkurentnost, proširio se portfelj kupaca, povećao broja zaposlenika te do je došlo do viših standarda zaštite na radu. Investicijom se, željelo omogućiti proizvodnju najkompleksnijih proizvoda oblikovanih prema individualnim željama kupca. Naši dugoročni ciljevi su povećanje tima, porast efikasnosti poslovanja, inovativni sustavi obrade materijala te proširenje tržišnog segmenta.

Naša vizija je postati vodeći proizvođač tehnoloških inovacija na području tehničkih sklopova s naglaskom na didaktička učila i komponente za laboratorijsku dijagnostiku, jačanjem pozicije na stranim tržištima, ugovaranjem novih poslova, stručnom suradnjom s partnerima temeljenoj na znanju, pouzdanosti i inovativnosti kroz digitalizirane proizvodno-poslovne modele i energetski učinkovitu i tehnološki naprednu proizvodnju.

Vodeći izazovi u poslovanju s kojima se susrećemo su u smislu povećanja nabavne cijene sirovine, a ista je i teže dobavljiva i duži su rokovi isporuke.

Tvrtka S+B Systemtechnik je dobitnik nagrade Slavko Krajcar za tehnološke inovacije u 2021 godini. Direktor tvrtke Boris Vrdoljak dobitnik je nagrade CROMA-e MENADŽER GODINE 2021. u kategoriji “Inozemna poduzeća”.

Članstvom u HUP-u želimo stvoriti bolju komunikaciju poslodavaca prema Vladi RH i sindikatima, povezivanje s poduzetnicima i jačanje gospodarstva.

https://sb-systemtechnik.hr/

vrh stranice