Novi član HUP-a: SAEPTUM d.o.o. za savjetovanje, arhitektonske i energetske usluge

13.01.2020.

SAEPTUM d.o.o. inženjerska je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području arhitekture i energetske učinkovitosti. Suvremena inženjerska rješenja temeljimo na smanjenju potrošnje energije, integraciji alternativnih energetskih sustava i obnovljivih izvora energije, povećanju udobnosti u zgradama, uz pozitivan utjecaj na okoliš. Naši energetski koncepti za energetsku obnovu postojećih i nove gotovo nula energetske zgrade ostavljaju mali ekološki otisak, te doprinose održivom razvoju.

 

Visoki profesionalni standardi temeljeni na znanju i iskustvu, uz maksimalnu posvećenost svakom projektu, karakteriziraju naše djelovanje u struci već gotovo 25 godina. Tradicija inženjerskih usluga i stalno stručno usavršavanje garantiraju kvalitetno vođenje svih faza i svih vrsta projekata, od idejnog rješenja, glavnih i izvedbenih projekata, financijskih i stručnih procjena, analiza i studija, projektantskog i stručnog nadzora te vođenja najzahtjevnijih investicija.

Naš doprinos održivoj arhitekturi temeljimo na energetskim pregledima i certificiranju zgrada, izradi i vođenju projekata energetske obnove postojećih i  gradnje novih pasivnih kuća i zgrada gotovo nula energetske potrošnje, te edukaciji i savjetovanju fizičkih i pravnih osoba u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije i alternativnih energetskih sustava u zgradama.

Savjetujemo i investitore, vlasnike i projektante na projektima povećanja energetske učinkovitosti u zgradama, ministarstva, gradove i županije na izradi planskih dokumenata i stručnih podloga za zakonodavni okvir, te međunarodne institucije i komercijalne banke na definiranju financijskih proizvoda i poticaja u području energetske učinkovitosti.

 

Članstvo u HUP-u za nas je još jedan doprinos i dodana vrijednost našem poslovanju, kako bi ojačali našu tvrtku na tržištu, ali i doprinijeli zajedničkim snagama boljem pozicioniranju arhitektonske struke u praksi, te područja energetske učinkovitosti u arhitektonskoj struci.

Vjerujemo da okupljeni u snažnu i neovisnu udrugu poslodavaca možemo doprinijeti podizanju svijesti o važnoj ulozi arhitekata u društvu i potrebi aktivnijeg djelovanja struke u području energetske učinkovitosti svrhu doprinosa arhitekture održivom razvoju.

 

vrh stranice
vrh stranice