Novi član HUP-a: Electronic Security

30.07.2020.

„Vaš partner u sigurnosti“ službeni je moto jedne od najnovijih članica Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), tvrtke Electronic Security koja uspješno posluje već 30 godina na području čitave Hrvatske. U tom periodu profilirali su se kao stručnjaci u poslovima tehničke zaštite objekata s preko 10.000 klijenata, od poslovnih i stambenih objekata, bankarskih institucija, industrijskih postrojenja i tvornica, do raznih javnih institucija.

„Pridružili smo se HUP-u zbog pozitivnih promjena koje su se dogodile u organizaciji u proteklom periodu i zato što želimo biti podrška napretku poduzetništva u Hrvatskoj. Trenutno u timu imamo dvadeset djelatnika koji se brinu o dvanaest glavnih skupina usluga i važno nam je da, kao poslodavci, poduzmemo sve mjere za što učinkovitije poslovanje tvrtke i što bolje uvjete za naš tim“, naglasio je Marijan Kegalj, voditelj prodaje i marketinga tvrtke Electronic Security.

Neke od glavnih odlika rada tvrtke su mnoštvo proizvoda raznih proizvođača u ponudi te svestranost i stručnost u korištenju izrazito velikog broja različitih sustava. Predano ulažu u svoje zaposlenike i mlade ljude te djeluju kao nastavna baza splitskog FESB-a i Odjela za stručne studije. Zainteresiranim studentima kroz program mentorstva prenose što je moguće više praktičnog znanja i vještina kako bi se kasnije lakše snašli na tržištu rada, a oni najbolji imaju šansu dobiti stalno zaposlenje, kao i cjeloživotno usavršavanje unutar njihova sustava.

Aktivnosti tvrtke Electronic Security obuhvaćaju protuprovalne sustave, videonadzor objekata, vatrodojavu s ranom detekcijom dima ili vatre, SOS sustave koji se aktiviraju pritiskom na jednu tipku, kontrolu pristupa prostorima od posebne važnosti, detekciju plina, nadzor vozila putem satelitskog praćenja, parlafone, panik rasvjetu radi sigurne evakuacije u kriznim situacijama, ozvučenje prostora, postavljanje rampa i barijera čime se kontrolira ulaz na javne i privatne površine te okretne barijere koje reguliraju mjesta s visokim intenzitetom prolaska ljudi.

U bližoj budućnosti planiraju intenzivniji razvoj na zagrebačkom području i formiranje što kvalitetnijeg tima za sjevernu regiju. Usprkos krizi koja se razvija u svijetu, trenutno traže nove zaposlenike i sele tvrtku u novi, moderniji i veći prostor.

vrh stranice
vrh stranice