Novi član HUP-a: B9 Arhitekti d.o.o.

13.01.2020.

B9 Arhitekti d.o.o. je tvrtka osnovana 2017. godine. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali radimo na području cijele Hrvatske.

Naši projekti uključuju zgrade različitih mjerila i namjena od malih kuća za odmor preko stambenih zgrada do proizvodnih hala. Velik dio naših projekata odnosi se na projekte interijera stanova, obiteljskih kuća, hotela, restorana, barova, koje, ovisno o potrebama investitora, razrađujemo u idejnoj i/ili izvedbenoj varijanti.

Kroz proces projektiranja istražujemo sve prostorne mogućnosti s ciljem dobivanja najboljeg rješenja koje će zadovoljiti nas kao projektante te želje i potrebe investitora i krajnjih korisnika prostora. Iz tog razloga za svaki projekt radimo nekoliko varijantnih rješenja na temelju želja investitora i na temelju naše vizije prostora. Nakon definiranja konačnog rješenja, provjeravamo ga kroz 3D vizualizaciju nakon čega slijedi detaljna razrada projekta.

Važno nam je da prostor koji oblikujemo i projektiramo bude funkcionalan, lišen suvišnih detalja i elemenata koji bi ga mogli opteretiti te da odiše minimalizmom.

Naša tvrtka surađuje s geodetima, statičarima, strojarima te ostalim projektantima koji su važni u procesu projektiranja. 

 

 

 

 

Kontakt:

tel: +385 99 2901 985

ida.svaljek@gmail.com

www.idasvaljek.com

vrh stranice
vrh stranice