Nove investicije tvrtke Bali d.o.o. iz Donje Dubrave

09.12.2019.

Tvrtka Bali d.o.o. hrvatska je modna tvrtka za proizvodnju odjeće osnovana 2001. godine kao malo obiteljsko poduzeće. S godinama marljivog, predanog i napornog rada tvrtka je rasla i razvijala svoju ponudu proizvoda, prateći pritom posljednje standarde kao i modernizaciju proizvodnih procesa, opreme i postrojenja.

Kroz godine i godine rada s europskim modnim brendovima Marc Cain Gmbh, Njemačka i Wolford AG, Austrija tvrtka je stekla kvalitetno stručno znanje i iskustva u svim sferama proizvodnje tekstilne odjeće, od bodija za novorođenče pa do vrhunske ženske večernje haljine.

Tvrtka Bali d.o.o. danas zapošljava preko 100 djelatnika s tendencijom kontinuiranog rasta kako u broju zaposlenih tako i širenjem proizvodnih kapaciteta te povećanjem prihoda od prodaje što automatski rezultira povećanjem dohotka za sve zaposlenike.

1.prosinca ove godine obitelj Bali u renoviranoj povijesnoj zgradi iz 1880. godine otvorila je luksuzni restoran s kapacitetom za 84 osobe, s posebno uređenim interijerom i detaljima koji su izabrani s posebnom pažnjom. Na svečanom otvorenju nazočio je i ministar Darko Horvat koji je tom prilikom izjavio kako ovo nije jedina investicija obitelji Bali, već da oni investiraju već 15-tak godina, zapošljavaju preko 100 žena u tekstilnoj industriji.  

U restoranu je spojena suvremena i tradicionalna arhitektura, a svaki detalj je našao svoje mjesto i perfektno je uklopljen.

Povijesna ruševna zgrada pretvorena je u pravu modernu ljepoticu koja se ističe rasvjetom, umjetninama i vrhunskim namještajem.

 „Cilj kojim smo se vodili od početka renovacije bio je stvoriti obiteljsko - poslovni restoran, a povijesna zgrada je svojom arhitekturom potpomogla u postizanju tog cilja. Specijaliteti kuće su jela iz izvorne kuharice gospođe Paule Zalan iz 1902. godine“ izjavili su gospođa i gospodin Bali.

vrh stranice