NOVE IGRE d.o.o.

28.04.2021.

Hrvatski centar razvoja industrije 4.0 pomaže specijalno proizvodnim kompanijama iskoristiti najbolje svjetske prakse digitalne transformacije. To uključuje sustavan i postupan pristup povećanju zrelosti kompanije u industriji 4.0 uz obavezna načela korisnosti i ekonomičnosti. Digitalnu transformaciju gledamo isključivo u svjetlu stvarnih individualnih potreba proizvodnih kompanija, poput:

  •  Povećati svoju kompetitivnost 
  •  Opstati na tržištu 
  •  Ponuditi nove načine poslovanja, proizvoda i usluga (za nova i postojeća tržišta) 
  •  Pripremiti se za nove investicije 
  •  Značajno umanjiti troškove nabave, proizvodnje ili distribucije 
  •  Steći razinu kvalitete, brzine, individualnog pristupa, ili organizacijske zrelosti kako bi mogli privući     nove partnere ili kupce, 
  •  Zadržati i privući visoko-kvalificirane kadrove  

Organiziramo webinare i upoznavanja u sklopu informiranja zainteresirane gospodarske javnosti o razvijenim i dokazanim strateškim pristupima industriji 4.0.  Kompanije time lakše prepoznaju i iskorištavaju prilike novih poslovnih modela, tržišta i pristupa organizaciji rada koje donosi tehnološki napredak. Također nudimo besplatno online alat za ocjenu razine zrelosti industrije 4.0 u kompaniji – alat su na temelju najboljih praksi osmislili sami tvorci pojma Industrija 4.0 koji su naši partneri. On je osnova za bilo koji ozbiljan plan unapređenja poslovanja proizvodne kompanije.

U suradnji s PJR d.o.o. nudimo i pomoć oko projektne dokumentacije za natječaje za EU fondove za kompanije koje se žele strateški pozicionirati i na ovaj način pristupiti poboljšanju poslovanja.

Kontakt:

 https://industrija40.hr  
Damir Ivan Konjevod
Suosnivač HCRi4.0
091 585 77 89
damir.konjevod@industrija40.hr

 

Webinar u svibnju 12.5.2021. organiziran u suradnji i s HGK: Pokretanje digitalne transformacije kompanije u smjeru Industrije 4.0.

Najčešće greške pristupa industriji 4.0 i Vaša 3 obavezna koraka kako ćete ih izbjeći
Više o sadržaju webinara i link na prijavnicu http://bit.ly/I40webinar4

 

vrh stranice
vrh stranice