Najava i poziv: Sastanak članova zdravstvenih udruga Hrvatske udruge poslodavaca i čelnika Hrvatske liječničke komore

07.03.2019.

Pozivamo članove  zdravstvenih udruga HUP-a  i njihove zaposlenike liječnike, na zajednički sastanak članova zdravstvenih udruga Hrvatske udruge poslodavaca i čelnika Hrvatske liječničke komore koji će biti održan u četvrtak 14. ožujka 2019. godine s početkom u 16,30 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb.

Na zajedničkom sastanku vd. predsjednik HLK dr.sc. Krešimir Luetić i njegovi suradnici prezentirati će članovima HUP-a aktivnosti koje Komora nudi članovima, te bi se u otvorenom razgovoru dali prijedlozi i očekivanja predstavnika privatnog zdravstvenog sektora od HLK u narednom razdoblju. 
Također, biti će prezentirane stipendije za liječnike te krediti za liječnike i mala i srednja poduzeća u zdravstvu. 
Nadamo se da ćete prepoznati važnost suradnje Hrvatske liječničke komore i Hrvatske udruge poslodavaca te da ćete se odazvati na zajednički sastanak.

Svoje sudjelovanje i/ili sudjelovanje liječnika iz vaših ustanova potvrdite na e-mail: marijana.filipic@hup.hr

Napominjemo, svi liječnici koji do sada nisu podigli ili aktivirali svoje iskaznice, da će se prije sastanka, vršiti aktivacija i podjela liječničkih iskaznica - za aktivaciju prethodno preuzete iskaznice potrebno je donijeti dokument s inicijalnim PIN-om koji se uručio prilikom preuzimanja iskaznice.

vrh stranice