Konfrencija Women in Nautica (WIN)

17.10.2024.

Tvrtka Navela,  u suorganizaciji s inicijativom Misli More i podrškom HUP-Udruge nautičkog sektora organizira jedinstvenu, internacionalnu  i profesionalnu konferenciju naziva Women in Nautica (WIN).

Cilj konferencije je edukacija, promocija i umrežavanje nautičke industrije. Ista će se održati u hotelu Zonar, u Zagrebu, 17. listopada s početkom u 9:00 sati.

Teme konferencije uključuju održivi razvoj u nautičkoj industriji, primjenu umjetne inteligencije u nautičkoj industriji, prodajne trendove te više. 

Više informacije je dostupno na web stranici www.womeninnautica.com te na društvenim mrežama konferencije, Instagramu i LinkedInu, a registracija se može izvršiti putem linka: https://womeninnautica.com/applynow/

 

Navela je regionalni lider u distribuciji Yanmar brodskih motora te izabranih brendova brodske opreme od 1992 godine. Misli More je interdisciplinarna platforma čiji je cilj podizanje osvještenosti o održivom razvoju u nautičkoj industriji, ali i educiranje o mogućnostima zaposlenja mladih u nautici.“

 

vrh stranice