Inženjerski biro d.o.o.

13.04.2021.

Inženjerski biro d.o.o. jedna je od vodećih konzultantskih kuća u Republici Hrvatskoj sa 70 godina iskustva u:

-       pružanju usluga poslovnog savjetovanja i izradi ekonomskih analiza za privatne i javne klijente iz različitih sektora,

-       organizaciji webinara i radionica u raznim područjima prava i savjetovanja u području ekonomske politike,

-       u pružanju podrške pravnim subjektima u praćenju izlaska novih propisa i izmjena propisa u području djelatnosti pravnih subjekata (Pravni portal ingbiro.com).

 

 

Webinari u lipnju 2021.

17/6/21 Tužba u upravnom sporu, odgodni učinak tužbe i privremena mjera

Upravni spor se znatno razlikuje od drugih postupaka, no uz dobrog mentora nije nedokučiv. Pripremite pitanja jer vas kroz specifičnosti tužbe u upravnom sporu, odgodnog učinka tužbe i privremenih mjera u upravnom sporu s naglaskom na praksu vodi jedan od naših najistaknutijih pravnika u području upravnog prava ‒ doc. dr. sc. Alen Rajko.

30/6/21 Zakon o parničnom postupku – najnovija sudska praksa i sporna postupovnopravna pitanja

Doznajte kako pisati podneske u okviru revizije koja je značajno izmijenjena novelom Zakona o parničnom postupku iz 2019. godine i što donosi aktualna sudska praksa po pitanju novoga uređenja revizije.

Popis svih nadolazećih webinara potražite ovdje.

Ažurne e-obavijesti o promjeni propisa iz područja rada klijenta

Podržavamo poslovne subjekte u praćenju izlaska i izmjena propisa iz njihove djelatnosti i područja njihova rada uređivanjem baze hrvatskih i europskih propisa – Pravni portal ingbiro.com. Baza dodatno sadrži stručne članke, sudske odluke, mišljenja upravnih tijela, ugovore i obrasce, ali i korisne alate kao što su stručni kalkulatori.

Koristi od pretplate su sljedeće:

-       korisnike se e-mail porukama ažurno obavještava o novih propisima i izmjenama propisa iz područja njihova rada

-       za fiksnu cijenu korisnici mogu neograničeno pretraživati bazu koja se dnevno ažurira te sadrži urednički pročišćene tekstove zakona.

      Probno korisničko ime i zaporku koja daje pravo na tri dana besplatnog korištenja i primjerak obavijesti o izmjeni propisa moguće je zatražiti na poveznici.

Heinzelova 4a,10000 Zagreb
Tel: + 385 / 1 46 00 888

mail: ingbiro@ingbiro.hr; prodaja@ingbiro.hr
web: www.ingbiro.hr; www.ingbiro.com

 

 

vrh stranice
vrh stranice