I u 2023. godini nastavlja se projekt dobrovoljne studentske stručne prakse kod članova HUP-a

15.05.2023.

HUP Regionalni ured Osijek kroz dosadašnje djelovanje uvijek se trudio utjecati na brojne promjene u našem okruženju. Isto tako, nastojimo povezati akademsku zajednicu i gospodarstvo kako bi uistinu, kroz vrijeme, došlo do čvršćeg povezivanja i konkretnijih pomaka. Jedan od tih projekata je i projekt studenska stručna praksa koji se u prethodnim godinama pokazao više nego odličan primjerak pronalazak budućeg kadra, a samim tim i zadržavanje mladih osoba u našoj sredini.

Inače, od 2014. godine od kada je potpisan Sporazum o znanstvenoj i stručnoj suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, HUP Reg. ured Osijek omogućuje najboljim studentima završnih godina diplomskog studija obavljanje ljetnje stručne prakse upravo kod Vas, naših članova. Kako se projekt pokazao iznimno uspješnim, isti smo na traženja članova, kao i samih studenta proširili i na ostale zainteresirane sastavnice Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

U tijeku su prijave za obavljanje studentske prakse kod članova HUP-a za studente završne 2. godine diplomskog studija (ili završna 5. godina) Ekonomskog fakulteta u Osijeku, te ukoliko ste i dalje zainteresirani, molimo da nam se javite do srijede 24. svibnja 2023. godine na ivan.saric@hup.hr

vrh stranice