HZZ aplikacija za primanje novih zahtjeva za Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom

20.04.2020.

Otvorena je HZZ Aplikacija za primanje novih zahtjeva (ili dopune zahtjeva) za travanj i svibanj za Potpore za očuvanje radnih mjesta Covid-19.

Korisnici potpore za ožujak ne moraju podnositi nove zahtjeve. (Predaje se jedan zahtjev kojim se odobrava pravo na isplatu potpore u najduljem trajanju od tri mjeseca).

Od ovog tjedna kroz aplikaciju će biti moguće dostaviti dokaze o isplati plaća za ožujak, kao uvjet za nastavak primanja potpore.

Dodatne informacije možete naći i u rubrici Najčešća pitanja vezana za potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Nadogradnja aplikacije omogućit će:

  • predaju JOPPD broja i popisa radnika koji su za ožujak dobili potporu
  • pregled do sada predanih zahtjeva
  • dopunu zahtjeva sa zaposlenicima koje ste vratili na posao
  • dopunu zahtjeva podacima za ožujak, travanj i svibanj

Važno je istaknuti kako podnošenje zahtjeva i dopuna zahtjeva za potporu za očuvanje radnih mjesta više neće biti moguće putem e-pošte ili fizičke pošte već samo putem on-line aplikacije.

U aplikaciju se i dalje možete registrirati te Vas pozivamo da ukoliko već niste, to i učinite kako bi Vam HZZ na Vašu adresu e-pošte mogao poslati obavijest o ponovnoj aktivaciji aplikacije za podnošenje zahtjeva i dopuna zahtjeva.

Online predaja zahtjeva: https://mjera-orm.hzz.hr/potpora-za-ocuvanje-radnih-mjesta/
vrh stranice