HUP Rijeka: Radionica o energetskoj učinkovitosti za poduzetnike

07.05.2015.

U Opatiji je 5. svibnja 2015. za članove HUP-a Rijeka i poduzetnike Istarske, Primorsko-goranske i Iličko-senjske županije, održana druga regionalna radionica o energetskoj učinkovitosti.
Radionice se organiziraju u sklopu programa Mreže industrijske energetske efikasnosti (MIEE), u kojem sudjeluje niz institucija: Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Energetski institut Hrvoje Požar te ostali pozvani predavači.

Cilj ovih radionica je informirati i educirati predstavnike gospodarskog sektora u Hrvatskoj o važnosti i mogućnostima primjene mjera energetske učinkovitosti, a uz zakonski okvir će im biti predstavljeni primjeri dobre prakse u provedbi ovakvih projekata te razne mogućnosti njihovog sufinanciranja. Sudjelovati mogu svi zainteresirani poduzetnici jer su radionice besplatne te će se održati u više gradova u Hrvatskoj, a nakon Osijeka i ove radionice u Opatiji, tijekom svibnja iste će biti održane
i u Zadru, Splitu, Zagrebu, Karlovcu te Bjelovaru.

Na radionicu su se odazvali brojni predstavnici tvrtki jer je ovo odlična prilika za poduzetnike da dobiju potrebne informacije koje mogu unaprijediti njihovo poslovanje i donijeti značajne uštede.
vrh stranice
vrh stranice