HUP-Koordinacija socijalne skrbi i ministrica Murganić dogovorili povećanje cijena u ustanovama socijalne skrbi privatnih osnivača

23.11.2018.

Na inicijativu HUP-Koordinacije socijalne skrbi održan je sastanak s ministricom Murganić i njenim suradnicima na kojem je dogovoreno povećanje cijena u ustanovama socijalne skrbi privatnih osnivača od 1. prosinca 2018.  

Hrvatska udruga poslodavaca već duži niz godina zalaže se za korekciju i povećanje cijena ustanova socijalne skrbi privatnih osnivača, te su i dostavljeni prijedlozi Koordinacije koji su djelomično i prihvaćeni. U 2019. nastavit će se pregovori oko daljnje korekcije cijena.

Na sastanku su uz ministricu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić sudjelovali državna tajnica Marija Pletikosa te Ivančica Mamek Jagić, Načelnica Sektora za razvoj socijalnih usluga i koordinaciju pružatelja usluga te predstavnici HUP-Koordinacije socijalne skrbi predsjednik HUP-Udruge zdravstvene njege rehabilitacije i socijalne skrbi Pavo Ćorluka, predsjednica Koordinacije Dubravka Lekić, članovi Koordinacije Nikola Joksović, Đurđa Vizjak i Marin Roman, te direktorica granskih udruga HUP-a Marijana Filipić.



vrh stranice
vrh stranice