Hrvoje Kolarić izabran za predsjednika HUP- Udruge proizvođača lijekova

28.03.2013.

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Kolarić, mr.pharm., MBA novi je predsjednik HUP-Udruge proizvođača lijekova Hrvatske udruge poslodavaca, izabran na mandat od godinu dana, jednoglasno su na jučerašnjoj sjednici odlučili članovi Skupštine. Udruga proizvođača lijekova okuplja svih osam domaćih proizvođača lijekova te artikulira i zastupa interese čak 4600 zaposlenika u hrvatskoj farmaceutskoj industriji.
„Partnerstvo i suradnja s institucijama zdravstvenog sustava, opterećenog brojnim problemima, cilj je naša rada. Zadaća nam je svima zajednička – poboljšanje zdravstvenog standarda, kazao je Hrvoje Kolarić, predstavljajući članovima Skupštine svoj program rada za godinu dana mandata te dodao da vjeruje u sposobnost članova Udruge da odlučnošću i vizijom hrvatski zdravstveni sustav, ali i hrvatsko gospodarstvo uopće, afirmiraju u zemlji i inozemstvu.
Suradnja s institucijama, ali i poslodavcima u zdravstvu na tržištu Europske unije, asocijaciji Business Europe, koja okuplja 41 članicu iz 35 zemalja te suradnja s srodnim europskim organizacijama proizvođača lijekova zadatak je svih nas“, zaključio je Hrvoje Kolarić.
vrh stranice
vrh stranice