Geodetska djelatnost u Hrvatskoj je na visokoj razini

22.10.2018.

Geodetska djelatnost u Hrvatskoj je na visokoj razini. Naše tvrtke su suvremeno opremljene, a geodetski stručnjaci se stalno upoznaju s novim tehnologijama kroz programe usavršavanja. 

S toga je našu djelatnost potrebno pozicionirati na tržištu prema jasnom, zasebnom i poželjnom mjestu te je potrebno usmjeriti geodetskog stručnjaka prema tržištu rada i ciljevima razvoja djelatnosti te prepoznatljivosti na tržištu rada kao poželjnom radnom mjestu - rekao je predsjednik HUP-UGGS Željko Perić pozdravljajući nazočne na 11. Simpoziju ovlaštenih inženjera geodezije koji je održan u Opatiji od 19. - 21. 10. 2018.

Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije bio je dobra prilika za proslavu otvaranja adaptirane i proširene zgrade Geoprojekta d.d. iz Opatije, na čelu kojeg je dopredsjednik Udruge Branko Manojlović. Geoprojekt uspješno posluje od davne 1966. godine na čijim temeljima, iskustvu, stručnosti, stalnim usavršavanjem djelatnika i uvođenjem novih tehnologija gradi novu budućnost.

Geoprojekt d.d. kao vertikalno integrirana geodetska, geoinformatička, projektantska i proizvodna tvrtka osigurava svojim klijentima sve potrebne prostorne podatke i neophodne materijale za plansko uređivanje otvorenih prostora.
vrh stranice