Dvodnevni seminar: Obračun plaća i kadrovska administracija; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31, (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek

23.09.2024.

S ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koji imaju otežanu primjenu u praksi, te zbog interesa članova Mazars Hrvatska i HUP Regionalni ured Osijek ponovno zajedno organiziraju dvodnevni seminar na temu: „Obračun plaća i kadrovska administracija“ koji će se održati u ponedjeljak 23. i utorak 24. rujna 2024. godine u trajanju oba dana od 9 do 16 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Vukovarska ul. 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek.

Obračun plaća je jedan od najkompleksnijih i najosjetljivijih područja rada u računovodstvu i financijama. Veliki broj propisa koji utječu na sam obračun, kao i česte izmjene istih, traže redovito usavršavanje i educiranje u ovom području.

Ovaj dvodnevni seminar nudi edukaciju koja kombinira sve relevantne propise (porezne, radno-pravne, ovršne, GDPR i dr.) te puno primjera iz prakse i najnovijih trendova u samom procesu obračuna plaća.

Seminar je namijenjen specijalistima za obračun plaće, voditeljima računovodstva, voditeljima ljudskih resursa te svim zainteresiranim osobama koje sudjeluju u procesima obračunavanja dohotka, vođenja kadrovske administracije te žele naučiti i razumjeti sve procese koji se isprepliću u ovom složenom području.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica u kojoj će polaznici moći postavljati pitanja i komentirati sve teme tijekom samog predavanja.

U cijenu seminara je uključen i ručak za oba dana.

Maksimalan broj sudionika: 25

Seminar će održati predstavnici Mazars Hrvatska:

Sebastijan Dučkić, manager u Mazars Hrvatska, specijaliziran za pitanja obračuna plaća i savjetovanja u području poreza na dohodak i obveznih doprinosa. Prije Mazarsa radio je 4 godine u poreznom odjelu jednog društva velike četvorke gdje je bio posebno fokusiran na pitanja izaslanih radnika.

Željka Mikulec, je assistant manager u društvu Mazars Hrvatska u odjelu obračuna plaća. Ima preko 20 godina iskustva u poslovima obračuna plaća, uz višegodišnji rad u javnom sektoru na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu gdje je bila zadužena za plaće, drugi dohodak, bolovanja te sudjelovala u raznim projektima vezanim uz primanja radnika.

Sudjelovanje na seminaru se plaća kotizacija u iznosu od 180,00 EUR + PDV za članove HUP-a, a za nečlanove iznosi 350,00 EUR + PDV.

Zbog ograničenog broja mjesta (previđeno 25 mjesta), prijave će zaprimati redoslijedom te molimo da svoje sudjelovanje putem prijavnice sa dokazom o uplati prijavite najkasnije do četvrtka 19. rujna 2024. godine elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr.

vrh stranice