COVID-19 partneri

HUP-ova rubrika COVID-19 partneri uključuje informaciju o članovima HUP-a - potencijalnim ponuđačima dezinficijensa i zaštitne opreme.

Nakon relaksacije mjera i otvaranja poslovanja poduzetnicima su zadana vrlo stroga pravila postupanja vezana uz epidemiološke zahtjeve (dezinfekcija prostora, opreme i osoba, zaštite barijere i oprema i sl.) što osim značajnih financijskih izdataka može dovesti i do povremene nedostupnosti određenih segmenata iz područja zaštite.

Više članova već se o tome informiralo u HUP-u stoga smo u cilju pomoći članovima u pronalaženju dobavljača, otvorili ovaj kanal članicama koje mogu ponuditi navedena sredstva.

 

 

COVID-19 PARTNERI

Partner: SPLENDOR tekstil d.o.o.


Tvrtka Crocon d.o.o. više od 25 godina djeluje kao zastupnik vodećih svjetskih proizvođača brodske opreme na tržištu Hrvatske i regije. U skladu s vremenima, a u suradnji s našim stranim partnerima, od 2020. godine nudimo jednostavne i funkcionalne uređaje za dezinfekciju ruku. Namijenjeni korištenju u svim prostorima – poslovnim, ugostiteljskim, skladištima, školama, bolnicama, trgovinama – dispenzeri gela našeg partnera, tvrtke Schiavetti Enzo Sas, imaju izvrsnu opciju gotovo beskontaktnog upravljanja odnosno upravljanja pritiskom stopala na mehaničku pedalu uređaja.

U ponudi: Dezinficijensi – dispenzeri gela (opcija upravljanja nogom, bez kontakta rukama)

Kontakt: sales@crocon.hr

https://schiavettienzo.com/

 

U ponudi: dezinficijensi prostora – generatori ozona tvrtke NES – uređaji i edukacija krajnjeg korisnika

Kontakt: sales@crocon.hr

http://www.o3zon.it/

 

Partner: Saponia d.d. Osijek

Tržištu nudimo više od 500 različitih proizvoda, stvorili smo vrhunske brendove koji su postali sinonim za kvalitetu te su već desetljećima neizostavni u mnogim kućanstvima: Faks helizim, Nila, Rubel, Bioaktiv, Plavi Radion, Ornel, Likvi, Tipso, Arf, Vim, Bis, Lahor, Frutella, Kalodont, Di, Brinell, Skit. Oni su rezultat rada naših stručnjaka kojima je osnovna misija osigurati vrhunsku čistoću i zdravlje Vama i Vašoj obitelji.

U ponudi: 
Deterdženti široke potrošnje - deterdženti za pranje rublja, omekšivači, sredstva za pranje posuđa, sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju površina, ruku i rublja

Toaletni program -paste za zube, četkice za zube, sapuni, šamponi, proizvodi za njegu beba, proizvodi za sunčanje

Sredstva za industriju i instituciju-proizvodi za pranje, čišćenje i dezinfekciju u različitim industrijskim poduzećima i institucijama

Kontakt: dir. prodaje – Velimir Drmić 
e-mail:  velimir.drmic@saponia.hr

 

web: www.saponia.hr

 

Partner: Kamiks-eko d.o.o.

Preko 20 godina Kamiks eko je prisutan na hrvatskom tržištu i tržištu zemalja u regiji u pružanju usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

Za članove HUP -a  na sve usluge 20%

Kontinuiranim praćenjem zahtjeva kupaca i tržišta u stalnom smo proširenju naših usluga temeljem čega je razvijen potpuni paket  proizvoda i usluga, koji sadrži:

  • Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
  • Zastupstvo i prodaja uređaja za eliminaciju letećih insekata (UV lampe za leteće insekte – Insectron uređaji)
  • Čišćenje, pranje i dezinfekcija ventilacijskih i klimatizacijskih sustava
  • Servis i održavanje klimatizacijskih uređaja
  • Čišćenje i pranje staklenih fasada
  • dezinfekcijska sredstava sa 70% alkohola u različitim pakiranjima
  • krema za ruke  - jojoba  - kakao maslac

Ponuda proizvoda do 20% popusta!

1. DEZYNEX Gel za dezinfekciju i suho pranje ruku  – biocidni proizvod za osobnu higijenu ljudi

SASTOJCI:ETANOL 70 %, AQUA, PROPAN -2 -OL, BUTANON

2. KREMA ZA RUKE – JOJOBA & KAKAO MASLAC

Prirodna njega ruku obogaćena uljem jojobe i marelice, pčelinjim voskom i kakao maslacem - 50 ml

Kontakt:  Maja Ilić

maja.ilic@proteko.hr

https://www.kamiks-eko.hr/

 

Partner: METEOR GRUPA-LABUD  d.o.o.  za proizvodnju sredstava za čišćenje, higijenskih i kemijskih proizvoda

Meteor grupa - Labud je već preko 70 godina vodeći hrvatski proizvođač sredstava za čišćenje i deterdženata. Naši su proizvodi dio svakog domaćinstva. Čarli, Sanitar, Permetal, Super Jon, Meri Merino, Oliver, Flux, Cekina, Opal, LAB PRO, Kalisto, Labudol, Specijal, Pjenolab, Everest i Kisko ocat najpoznatiji su od njih, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Osvojili smo brojne nagrade za izvrsnost i međunarodne oznake kvalitete, ali važnije od toga - povjerenje potrošača koji ih svakodnevno koriste. Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj te stvaramo nove, inovativne proizvode i uspješne brendove.

U ponudi:

  • Roba široke potrošnje: sredstva za dezinfekciju površina i ruku, sredstva za pranje posuđa, njegu i pranje rublja te skidanje mrlja, sredstva za čišćenje kućanstva, sredstva za osobnu njegu (tekući sapuni, gelovi za tuširanje, šamponi, aceton..) i  lampioni, a u prehrani ocat
  • Profesionalni asortiman: sastoji od specijaliziranih proizvoda za pranje, čišćenje i dezinfekciju koji su  posebno prilagođeni za potrebe zdravstvenih i javnih institucija, prehrambenu i neprehrambenu industriju, praonice, škole, vrtiće, staračke domove itd.

Kontakt: Helena Đurđević- Voditelj industrije & HoReCa

e-mail: helena.durdevic@labud.hr

web: www.labud.hr

 

Partner: Vitapur d.o.o.

Povjerenje kupaca i poslovnih partnera u tvrtku Vitapur d.o.o. gradimo na  temelju profesionalnog pristupa te kao društveno odgovorna tvrtka s više godina tradicije.

Naša sestrinska firma Svilanit je pouzdani partner na području hotelijerstva, ugostiteljstva i zdravstvene zaštite.

Već duži niz godina našim kupcima nudimo visokokvalitetne proizvode kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo i povjerenje.

Dugogodišnjim iskustvom, stalnim nadgledanjem razvoja tržišta, želja kupaca i povezanim potrebama za raznolikim proizvodima u svim segmentima profesionalne uporabe tekstila, stekli smo kompetencije koje nam omogućavaju biti ne samo dobavljač našim kupcima, već i preuzimati ulogu stručnog savjetnika na navedenom području.

U ponudi:

MASKA ZA LICE SVILANIT


KRATAK OPIS:

Troslojna maska za lice štiti od čestica prašine i nekih neželjenih utjecaja okoline. U slučaju sumnje na znakove bolesti, nošenje maske štiti okolinu i smanjuje (ne sprječava) mogućnost prenošenja bolesti na druge ljude. Zahvaljujući elastičnim trakama i podesivoj žici na nosu, maska je i udobna za nošenje. Zbog svoje univerzalne veličine, pogodna je i za odrasle i za djecu.

SPECIFIKACIJA

Materijali: polipropilen, meka krpa, elastična.

Broj maski u pakiranju: 50 komada.

Za jednokratnu / višestruku upotrebu: jednokratna uporaba.

Dimenzije maske: 175 x 95 mm / univerzalna veličina.

Kontakt: marijana.stipic@vitapur.hr

Mob.br: 099/4978-450

Web www.vitapur.hr

 

Partner: Hoblić d.o.o.

ZAŠTITNA PREGRADA OD PLEKSI STAKLA I IVERALA

Osnovne djelatnosti tvrtke Hoblić d.o.o. su opremanje poslovnih prostora namještajem i proizvodnja uredskog namještaja kao i prodaja uredskih stolica.

Osim navedenog nudimo i vrlo širok asortiman zaštitnih pregrada od pleksiglasa i iverala različitih dimenzija. Razvili smo i sistem fiksnih pregrada za velike recepcije i pulteve vrlo jednostavne montaže, bez oštećenja gornje površine.

Kontakt: direktor Želimir Kvočić, 098 412 388

e-mail: hoblic@hoblic.hr

web: www.hoblic.hr

 

Partner: Protect Pharma d.o.o.

Protect Pharma d.o.o. je proizvođač i vlasnik nekoliko brendova u prehrambenoj industriji, te kemijskoj i pharma industriji. Kontinuirano radi na razvoju proizvoda koji imaju pozitivan utjecaj na ljudski organizam, zatim sigurnost u području higijene a sve u skladu sa održivim ekološkim razvojem. Po rezultatima benchmarking izvješća EIMA-e Protect Pharma d.o.o. je na razini EU iznadprosječno aktivno poduzeće na području razvoja inovacija.

Link na proizvode:

http://securol.eu/wp-content/uploads/2020/05/SECUROL75-by-ProtectPharma.pdf

Proizvodi:

Securol 75 - 50ml
Securol 75 - 100ml
Securol 75 - 500ml
Securol 75 - 1000ml
Securol 75 - 5000ml
Securol 75 - 1000l
 

Kontakt:

mladen.falamic@protect-pharma.hr

0913009982vrh stranice