Četrnaestu godinu za redom Osječko-baranjska županija nastavlja sufinancirati Program usavršavanja menadžera – PUMA

04.07.2018.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već trinaestu godinu za redom prepoznaje i Osječko-baranjska županija, stoga je 04. srpnja 2018. godine svečano potpisan četrnaesti po redu Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Osječko-baranjske županije.

Osječko-baranjska županija sufinancirala je provedbu ovog Programa od 2005. godine do danas u ukupnom iznosu od 475.000,00 kuna, kroz programe edukacije prošlo je više od 3.000 polaznika, a što je dodatna mjera kojom županija pomaže našem gospodarstvu, očuvanju i otvaranju novih radnih mjesta. Bez stručnog, sposobnog i educiranog vodstva ni jedan poduzetnik ne može dugoročno i kvalitetno poslovati i to ćemo podupirati i ubuduće, istaknuo je zamjenik župana Petar Lagator po potpisivanju ugovora.

Uz zahvale na dugogodišnjoj suradnji, zamjenik glavnog direktora HUP-a Bernard Jakelić je istaknuo da je HUP od samih svojih početaka krenuo s edukacijom, prije svega naših managera, a nakon toga i njihovih zaposlenika te smo u kratkom vremenu u program uključili i studente osječkog Sveučilišta. Bez kvalitetnih ljudskih resursa ne možemo niti očekivati bolje gospodarske rezultate, niti podizanje razine konkurentnosti naših kompanija.

Pri potpisivanju ugovora sudjelovali su predstavnici članica HUP-a – Sanja Foder, Harburg Freudenberger Belišće d.o.o. i Denis Sušac, Mono d.o.o. i ujedno predsjednik HUP Podružnice Osijek, koji su potvrdili važnost PUMA programa u njihovom redovitom poslovanju putem kojeg dobivaju dodatna znanja i vještine koje im pomažu u kvalitetnoj realizaciji poslovnih aktivnosti na svim razinama.

vrh stranice
vrh stranice