CAREER DAY; Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek

07.05.2024.

HUP Regionalni ured Osijek pruža podršku projektu „Career Day“, koji je osmišljen s idejom pružanja mogućnosti mladima za otkrivanjem i stjecanjem korisnih znanja  i vještina te kvalitetnog predstavljanja na tržištu rada kao i potencijalnog pronalaska budućeg zanimanja. Poslodavcima omogućava predstavljanje poslovnih subjekata i njihovih inovacija široj javnosti te pronalazak budućih ambicioznih i vrijednih zaposlenika. Projekt naglašava važnosti razvoja novih tehnologija i umrežavanja te na taj način omogućava učinkovitije zapošljavanje, kvalitetniju komunikaciju te uspješnija poslovanja.  Projekt organiziraju studentska udruga AIESEC i Ekonomski fakultet Osijek, a događaj će se realizirati 7. svibnja 2024. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Projekt iz godine u godinu okuplja vodeće poslodavce iz različitih sektora, na kojem se predstavljaju studenti svih sastavnica Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku. Ukoliko ste zainteresirani, molimo da se do petka 26. travnja 2024. godine javite na sljedeći kontakt: Lovro Tašić, e-mail: lovro.tasic@aiesec.net ili na broj mobitela: 091 587 5014

Inače, AIESEC  je globalna platforma za mlade ljude da razviju svoj liderski potencijal kroz međunarodne prakse i prilike za volontiranje. Osnovan 1948. godine, AIESEC je nevladina i neprofitna organizacija koju u potpunosti vode mladi za mlade. Od elektroničkih načina komunikacije možemo ponuditi Web portal: https://aiesec.org/ , LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aiesec-osijek/, lokalni Instagram profil: https://www.instagram.com/lc.osijek/ ili TikTok profil: https://www.tiktok.com/@aiesec.osijek.

vrh stranice