Bal Crvenog križa Grada Zagreba

17.11.2017.

Pozivamo vas na Bal Crvenog križa Grada Zagreba, koji će se održati u subotu 2.prosinca 2017. g u hotelu Westin u 20,00 sati. Nastavkom tradicije donatorskog bala Crvenog križa grada Zagreba s kraja 80-tih godina, a na samom početku ovogodišnjeg Adventa, ovim balom se nastoji podići visoko ljestvica društvene scene, ugodno se družiti uz gastronomske specijalitete hotela Westin, te zaplesati uz zvuke Zagrebačke filharmonije.
Sredstva prikupljena od donacija za stolove služe za nabavu kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb.

Kvalitetnom produkcijom, uglednim moderatorima, plesnim umjetnicima i sjajnim muzičkim programom, uz obavezan svečani dress code (dame duge večernje haljine a gospoda svečana crna odijela/ black tie), ovaj bal bit će visoko profinjen društveni događaj koji će, vjerujemo, svim uzvanicima bala omogućiti nezaboravnu humanitarno-plesnu večer.

POZIVNICA
vrh stranice
vrh stranice