Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Održana radionica EU Sektorske vještine

08.03.2019.

Za jačanje kapaciteta Socijalnog vijeća projekta SPARTAK, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, održana je dvodnevna radionica EU sektorske vještine, koju je predavao Goran Pavlov, poslovni savjetnik, osnivač zaklade za istraživanje i razvoj i voditelj IRI Centra kompetencija.

Održana radionica Unapređenje komunikacijskih vještina

28.02.2019.

Sposobnost preciznog i jasnog komuniciranja od iznimne je važnosti u svim socijalnim situacijama, stoga je važno razvijati ove vještine kako bismo povećali kvalitetu vlastitog života u svim aspektima, od privatnog do poslovnog. Dobre komunikacijske vještine izuzetno su bitne za uspješno poslovno pregovaranje i socijalni dijalog.

Osnovano socijalno vijeće projekta Spartak

21.02.2019.

U prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Split (partnera u projektu Spartak), održao se zadnji okrugli stol na kojem se uspostavilo Socijalno vijeće projekta Spartak, financiranog sredstvima EU. Nositelj projekta je JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ, a partneri u projektu su CEDRA i HUP.

Održan okrugli stol za upostavu Socijalnog vijeća projekta Spartak

20.02.2019.

Okrugli stol za uspostavu Socijalnog vijeća kao savjetodavnog tijela u kojem su zastupljene tvrtke, udruge civilnog društva i javni sektor, održao se danas u Splitu u okviru projekta Spartak - Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost. Namjera je da socijalno vijeće doprinese kvaliteti i učinkovitosti socijalnog dijaloga, usmjeravanjem socijalnog dijaloga na ključna razvojna pitanja od zajedničkog interesa za održivost, konkurentnost i razvoj radnih mjesta, a time i cijele lokalne i regionalne zajednice.

Radionica Google Adwords održana u Splitu

30.01.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured u Splitu u partnerstvu s Google Hrvatska održao je u sklopu programa Digitalna Garaža radionicu na temu GOOGLE ADWORDS. Iznimno zanimljivo predavanje je održala Matea Brstilo, predavačica više marketinških i informatičkih seminara u Algebri i predaje u sklopu projekta Google digitalna garaža.

vrh stranice
vrh stranice