Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Rodna ravnopravnost kao osnova socijalnog partnerstva - Projekt SPARTAK

27.06.2019.

U sklopu projekta "SPARTAK - Socijalno partnerstvo za razvoj konkurentnosti" udruga Domine je provodila ciklus radionica i okruglih stolova pod nazivom "Rodna ravnopravnost kao osnova socijalnog partnerstva" u cilju podizanja znanja o rodnoj ravnopravnosti na radnom mjestu i alatima za njeno postizanje, kao i o važnosti ravnopravnosti za postizanje kvalitetnih socijalnih partnerstva.

Izvršni odbor HUP-a Podružnice Dalmacija održao zadnju sjednicu prije ljetne stanke

19.06.2019.

Izvršni odbor dalmatinske podružnice HUP-a održao je svoju lipanjsku sjednicu prije ljetne stanke u prostorijama HUP regionalnog ureda Split. Na sjednici se razgovaralo o aktivnostima HUP-a na državnoj razini, aktualnim lobiranjima za zakonodavne izmjene koje provodi HUP, problemima poduzetnika koji još uvijek nisu riješeni, a prezentirano je i izvješće o radu te plan aktivnosti HUP regionalnog ureda Split za jesen i slijedeću godinu.

Održana završna konferencija projekta SPARTAK

14.06.2019.

13. lipnja 2019., u prostorijama Sveučilišne knjižnice u Splitu, održana je završna konferencija projekta SPARTAK – (Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost) sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda čiji je cilj povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.

Na završnoj konferenciji  predstavljene su  aktivnosti i ostvareni rezultati projekta u kojem su sudjelovali Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Splitsko-dalmatinske županije (JU RERA SDŽ) kao nositelj te projektni partneri – Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Split i Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj (CEDRA) Split.

vrh stranice
vrh stranice