Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Pomoć KBC-u Split - Obavijest Predsjednika Izvršnog odbora HUP Podružnice Dalmacija

27.03.2020.

Poštovane kolegice i kolege poduzetnici,

svjestan sam  da ćemo u nadolazećem razdoblju upravo mi, poduzetnici podnijeti najveći dio tereta ove krizne situacije u gospodarstvu i državi u cjelini. Ipak, želio bih vas zamoliti za pomoć  zdravstvenom sustavu Splitsko-dalmatinske županije koji je kao i gospodarski, nedostatan i krhak, a u službi je svakog života, posebno ovog trenutka.


Sjednica Izvršnog odbora HUP-a Podružnice Dalmacija - intenzivan početak nove poslovne godine

05.02.2020.

Sjednica Izvršnog odbora HUP-a Podružnice Dalmacija održana početkom veljače u prostorijama regionalnog ureda Split rezultirala je mnoštvom prijedloga vezanih za aktivnosti HUP-a  općenito. Raspravljalo se o programu rada, temama za naredne sjednice i konferencije za medije, ali i uobičajenim problemima koji su zajednički svim poduzetnicima, a ne samo onima iz Dalmacije. Mnogi od tih problema su dugogodišnji i vrijeme je da se pristupi njihovom rješavanju.

 

Srednja škola „Braća Radić“ iz Kaštel Štafilića dvostruki dobitnik nagrade „Poduzetnici budućnosti“

03.02.2020.

30. siječnja 2020., u Kaštel Štafiliću, svečano su dodijeljene nagrade HUP-a „Poduzetnici budućnosti“ projektnom timu Srednje škole Braća Radić za dva projekta „ Za tren“ i „Zdrava pauza“. Na samom početku, prisutnim gostima i učenicima škole obratila se ravnateljica prof. Marija Kezele, a zatim su učenici iz 2 projektna tima predstavili projekte uz vodstvo mentorice prof. Ivane Lelas

Projekt Lokalnim partnerstvom do svijeta rada - objavljeni dobitnici vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i /ili usavršavanja

18.12.2019.

Nositelj projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada CEDRA Split, u kojem je partner Hrvatska udruga poslodavaca, obavještava zainteresiranu javnost kako su objavljeni rezultati natječaja za dodjelu vaučera nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, koji je objavljen 15. studenog 2019. godine.

vrh stranice
vrh stranice