Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Split: Održana radionica "EU Fondovi do 2023 - prilike za poduzetnike"

15.06.2023.

15. lipnja 2023., u Splitu održana je radionica u organizaciji HUP-a Podružnice Dalmacija u suradnji sa tvrtkom UHY Savjetovanje d.o.o.  „EU Fondovi do 2030 – prilike za poduzetnike“, na kojoj je prezentiran višegodišnji financijski okvir 2021. – 2027. te mogućnosti financiranja EU sredstvima u 2023. godini. Radionicu su vodili Boris Pekić i Ana Bartulović iz tvrtke članice HUP-a UHY savjetovanje.

Održan webinar ”Cijena koja prodaje: Savjeti i trikovi za pravilno isticanje cijena“ u organizaciji HUP Regionalnog ureda Split

05.04.2023.

5. travnja 2023. preko aplikacije Zoom, a u organizaciji HUP Regionalnog ureda Split održao se webinar Cijena koja prodaje: Savjeti i trikovi za pravilno isticanje cijena“ Prezentaciju je održala i na upite prisutnih odgovarala Klara Žabek iz tvrtke Vision Compliance. Bio je to treći po redu izuzetno posjećen webinar sa Vision Compliance.

U Splitu održana radionica o izmjenama i dopunama Zakona o radu – poduzetnici ispunili dvoranu do zadnjeg mjesta

18.01.2023.

17. siječnja 2023., u splitskom hotelu Park, održana je radionica „Izmjene i dopune Zakona o radu u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca Split u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Uvodnu riječ održali su Dražen Opalić, pomoćnik ministra rada iz Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Admira Ribičić, direktorica odjela za zakonodavstvo i pravne  poslove HUP-a. Prezentaciju  „Izmjene i dopune Zakona o radu“ održala je Josipa Klišanin, načelnica Sektora za rad u Upravi za rad i zaštitu na radu (MROSP), a na brojna pitanja sudionika radionice, odgovarali su, osim navedenih predstavnika ministarstva i predstavnici HUP-a, Nenad Seifert, direktor HUP regionalnog ureda Rijeka i voditelj radne skupine za izmjene Zakona o radu te Dario Ćorić, pravni savjetnik HUP-a.

vrh stranice
vrh stranice