Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Split: Udruga privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb na sastanku u Razvojnoj agenciji RERA

29.10.2020.

Na sastanku u prostorijama Regionalne razvojne agencije Splitsko-dalmatinske županije održanom krajem listopada, sudjelovali su u ime JU RERA, ravnatelj ustanove Jozo Sarač i  voditeljica odjela za pripremu programa i EU projekata Ivana Grubišić,  a u ime HUP-ove Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin te Vesna Ivić-Šimetin, direktorica regionalnog ureda Split. 

Glavni direktor HUP-a Damir Zorić na sjednici Izvršnog odbora Podružnice Dalmacija

13.10.2020.

8. listopada 2020., u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  održala se sjednica Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija kojoj je nazočio, po prvi put i novi glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca dr. sc. Damir Zorić.  

Članovi Izvršnog odbora predstavili su najvažnije probleme sektora u kojima posluju te svoja očekivanja od HUP-a u idućem razdoblju.

Split - Završna konferencija projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“

30.07.2020.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje (LPZ) Splitsko-dalmatinske županije je u srijedu, 29. srpnja, na završnoj konferenciji projekta predstavilo rezultate i aktivnosti projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“.

Projektom su obuhvaćeni problemi nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a osnovni ciljevi su unaprjeđenje održivosti, utjecaja i učinkovitosti LPZ-a Splitsko-dalmatinske županije te unaprjeđenje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina u županiji.

Sjednica GSV-a Šibensko-kninske županije: Pandemija uzrokovala rast nezaposlenih od 61,7 %

16.07.2020.

Na 2. sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća Šibensko-kninske županije održanoj u srpnju 2020., usvojen je Program rada GSV-a za 2020. godinu i zapisnik sa osnivačke sjednice.  Prezentirana je analiza stanja u gospodarstvu Šibensko-kninske županije u razdoblju od siječnja do svibnja 2020. godine u odnosu  na isto razdoblje 2019. godine. Utjecajem pandemije, u Šibensko-kninskoj županiji, u svibnju 2020. godine bilježi se pad broja zaposlenih u odnosu na svibanj 2019. godine za 8,4%, dok broj nezaposlenih bilježi rast od čak 61,7%.

vrh stranice
vrh stranice