Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Profesor Tihomir Luković, ekspert za kontroling održao predavanje u Splitu

10.05.2019.

(8. svibanj 2019.) U  dvorani Sveučilišnog studijskog centra za stručne studije u Splitu, u organizaciji HUP-ovog Kluba kontrolera, održano je predavanje Controlling & Planning u teoriji i praksi. Predavanje je održao profesor dr.sc Tihomir Luković, ekspert i autoritet  za područje kontrolinga. Kao i do sada, i ovo , izuzetno zanimljivo predavanje bilo je besplatno za članove HUP-a i Kluba.

Edukacija iz programa Google Digitalna garaža na temu Društvene mreže održana u Splitu

16.04.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Izvršni odbor HUP-a Podružnice Dalmacija u Hrvacama i Sinju

09.04.2019.

Izvršni odbor dalmatinske podružnice HUP-a posjetio je Grad Sinj i Hrvace gdje je održao sjednicu. Domaćin cijelog događanja bio je Jakov Lovrić, vlasnik tvrtke članice HUP-a MEL d.o.o. Prije same sjednice, izaslanstvo HUP-a posjetilo je Muzej sinjske Alke u Sinju. Impresivan postav i zgradu Muzeja financirali su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Viteško alkarsko društvo Sinj, Grad Sinj i Splitsko-dalmatinska županija. Nakon obilaska muzeja uz pratnju vodiča, svi prisutni su se uputili u Hrvace.

Po završetku protokolarnog dijela i zahvale domaćinu na gostoprimstvu u njegovom Centru HRV, započela je sjednica.

Održan okrugli stol Controlling osnove u teoriji i praksi

03.04.2019.

Klub kontrolera Hrvatske udruge poslodavaca organizirao je zanimljivo predavanje na temu  Kontroling – osnove u teoriji i praksi. Predavanje je održao prof.dr. Tihomir Luković, autoritet na području kontrolinga sa objavljenih 17 knjiga/udžbenika od kojih 2 na njemačkom jeziku i 5 na engleskom. Profesor je na Ekonomskom fakultetu u Dubrovniku, na doktorskim studijima u Splitu, drži predavanja u mnogim državama Europe, a najviše u Poljskoj.

Održana radionica EU Sektorske vještine

08.03.2019.

Za jačanje kapaciteta Socijalnog vijeća projekta SPARTAK, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, održana je dvodnevna radionica EU sektorske vještine, koju je predavao Goran Pavlov, poslovni savjetnik, osnivač zaklade za istraživanje i razvoj i voditelj IRI Centra kompetencija.

Održana radionica Unapređenje komunikacijskih vještina

28.02.2019.

Sposobnost preciznog i jasnog komuniciranja od iznimne je važnosti u svim socijalnim situacijama, stoga je važno razvijati ove vještine kako bismo povećali kvalitetu vlastitog života u svim aspektima, od privatnog do poslovnog. Dobre komunikacijske vještine izuzetno su bitne za uspješno poslovno pregovaranje i socijalni dijalog.

vrh stranice
vrh stranice