9.3.2018. Radionica: Rad i život u ravnoteži, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:00

09.03.2018.

Poštovana/i ,

Hrvatska udruga poslodavaca zajedno sa Zavodom za unapređivanje zaštite na radu i Hrvatskom udrugom za mirenje organizira Informativnu radionicu „Rad i život u ravnoteži“ .

Konflikti su stalna prijetnja međuljudskim odnosima i radnoj efikasnosti . Često puta nesnalaženje, odgađanje, izbjegavanje ili neriješavanje konflikata uzrokuje stres i povećava psihosocijalne rizike, a nepovoljno utječe i na ostvarivanje radnih zadataka i poslovnih planova . Zbog posljedica stresa povezanog s radom i bolesti ,povećava se stopa izostanaka s rada, uzroci nezgoda i ozljeda na radu, pad produktivnosti i konkurentnosti, povećavaju se troškovi poduzeća i društva. Zato je nužno jačati svijest o stresu i psihosocijalnim rizicima na radnome mjestu , poboljšati razumijevanje problema i pružiti potporu i smjernice poslodavcima i radnicima u svrhu učinkovitog rješavanja problema.
Radionica „Rad i život u ravnoteži“ koje je cilj prezentirati način organizacije osposobljavanja za upravljanje konfliktima, sprječavanje stresa i psihosocijalnih rizika u radnim sredinama , održat će se 9.ožujka 2018.godine u dvorani HUP-a , Radnička 52/I, a namijenjena je menadžmentu ljudskih potencijala iz hrvatskih tvrtki.

PROGRAM
vrh stranice