8.2.2013., Nacionalna radionica „Norme – velike prednosti za male poduzetnike“, Ministarstvo gospodarstva, 8:30

28.12.2012.

Hrvatski zavod za norme (HZN) poziva mala i srednja poduzeća na radionicu: „Norme – velike prednosti za male poduzetnike“, koja će se u okviru europskog projekta SMEST 2 (Alati za normizaciju za mala i srednja poduzeća) održati 8. veljače 2013. godine, u Zagrebu, u Velikoj dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78.
Europske norme malim i srednjim poduzećima nude širok raspon koristi. One omogućuju poduzetnicima da poboljšaju svoju učinkovitost i konkurentnost te smanje količinu otpada i troškove, osiguravaju kvalitetu i sigurnost proizvoda i usluga te olakšavaju njihovu prodaju širom Europe i svijeta.
Ova će radionica osigurati jedinstvenu priliku predstavnicima malih i srednjih poduzeća (MSP-ova) da se na primjerima dobre prakse uvjere kako primjenom norma i sudjelovanjem u europskoj i nacionalnoj normizaciji mogu unaprijediti svoje poslovanje. Radionica će biti ujedno i prilika za jačanje suradnje Hrvatskog zavoda za norme (HZN), kao nacionalnog normirnog tijela s udruženjima i predstavnicima malih i srednjih poduzeća.
Jeste li predstavnik malih i srednjih poduzeća ?
Želite li sudjelovati u razvoju norma?
Želite li saznati koje su prednosti sudjelovanja u normizaciji?
Prijavite se za sudjelovanje na besplatnoj radionici najkasnije do 31. siječnja 2013. godine na normoteka@hzn.hr

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hzn.hr

Radionica je organizirana u okviru europskog projekta SMEST 2 (Alati za normizaciju za mala i srednja poduzeća) s ciljem promicanja potrebe povezanosti između predstavnika malih i srednjih poduzeća i normizacije. Projekt podupiru EC (Europska komisija) i EFTA (Europsko udruženje slobodne trgovine), a vodi ga konzorcij koji uključuje CEN (Europski odbor za normizaciju) i CENELEC (Europski odbor za elektrotehničku normizaciju), NORMAPME (Europski ured obrtnika, malih i srednjih poduzetnika za normizaciju) te nacionalna normirna tijela Austrije (ASI), Njemačke (DIN) i Nizozemske (NEN).

Hrvatska udruga poslodavaca jedan je od nacionalnih partnera u provođenju radionice.

SME LETAK

SME POZIVNICA
vrh stranice