6.12.2018, Okrugli stol Socijalni dijalog u EU - skandinavski model, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 11,00

06.12.2018.

Okrugli stol  "Socijalni dijalog u EU - skandinavski model" u sklopu provedbe projekta "SPARTAK - Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost" će se održati u četvrtak, 6. prosinca 2018 s početkom u 11,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Regionalnog ureda u Splitu, Bernardinova 1, Split.

Na ovom okruglom stolu ćemo prezentirati praksu najveće norveške udruge poslodavaca „The Confederation of Norwegian Enterprise“ (NHO) i udruge sindikata „Norwegian Confederation of Trade Unions“ (LO). Osim organizacije udruga, prezentirat će se njihove aktivnosti, načini lobiranja, odnosi sa državnim tijelima i sindikatima te socijalni dijalog sa stajališta NHO i sindikata LO.

Projekt SPARTAK – Socijalno partnerstvo za razvoj i konkurentnost usmjeren je ka rješavanju ključnih razvojnih problema Splitsko-dalmatinske županije vezanih za pitanje rada, zapošljavanja, konkurentnosti i održivog gospodarskog razvoja te je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je JU Rera S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko- dalmatinske županije, a projektni partneri su Hrvatska udruga poslodavaca i Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split.

Nadam se da ćete se odazvati ovom pozivu.

Prijaviti se možete do 5. prosinca 2018. na e-mail: hup-split@hup.hr.

vrh stranice