4.12.2018. Okrugli stol Kretanja i trendovi na tržištu rada - perspektiva obrazovnih institucija, Cedra Split, R. Boškovića 20/2, 12,00

04.12.2018.

Okrugli stol Kretanja i trendovi na tržištu rada - perspektiva obrazovnih institucija, namijenjen obrazovnim institucijama, održat će se u utorak, 4. prosinca 2018. u prostorijama CEDRA Split, Ruđera Boškovića 20/2, s početkom u 12,00 sati. Tijekom okruglog stola, razgovarat ćemo o prednostima i nedostacima obrazovnog sustava te usklađenja potreba obrazovnog sustava s tržištem rada.

Program

  • Pozdravna riječ voditeljice projekta
  • Uvodna prezentacija "Nezaposlenost u Splitsko-dalmatinskoj županiji"
  • Diskusija na temu: Kretanja i trendovi na tržištu rada u Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • Rasprava i zaključci

Projekt "Lokalnim partnerstvom do svijeta rada" broj ugovora: UP.01.3.1.01.0090, bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u SDŽ te je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je unaprijediti održivost, utjecaj i učinkovitost lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije i unapređenje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina. Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri u projektu su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, Grad Split, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF.

vrh stranice