5.10.2020., Radionica o ciljevima održivog razvoja i njihovoj provedbi na lokalnoj razini, Vijećnica Senata Sveučilišta u Splitu, Don Frane Bulić, Ruđera Boškovića 31, Split, 11,00

05.10.2020.

Modularna radionica o ciljevima održivog razvoja i njihovoj provedbi na lokalnoj razini održat će se 5. listopada 2020 u Vijećnici Senata Sveučilišta u Splitu "Don Frane Bulić", južni dio Sveučilišne knjižnice, V kat, ulica Ruđera Boškovića 31, Split.

Radionica se odvija u sklopu projekta "Oblikovanje fer gradova - integriranje Agende 2030 u lokalne politike" čiji je cilj provedba ciljeva održivog razvoja, podizanje svijesti, poboljšavanje razumijevanja i aktivnija uključenost u lokalne samouprave, udruga te građan u identifikaciju ciljeva održivog razvoja relevantnih za lokalno područje. 

Radionica je namijenjena zainteresiranim građanima, udrugama i inicijativama s različitih područja djelovanja i privatnom sektoru. S obzirom na ograničen broj polaznika, prijave se zaprimaju putem poveznice https://bit.ly/3mGwxed do 30. rujna. Obvezno ponijeti svoju masku za lice.

vrh stranice