3.5.2017. Predstavljanje rezultata GEM istraživanja za 2016., HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb, 11:00

03.05.2017.

Poštovani,

Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska udruga banaka promocijski i sponzorski podržavaju Global Entrepreneurship Monitor (GEM) istraživanje za Hrvatsku.

Stoga nam je osobita čast pozvati Vas:

na predstavljanje glavnih zaključaka GEM Istraživanja za 2016. te okrugli stol

„Što čini Hrvatsku (ne)poduzetničkom zemljom“ 

3. svibnja s početkom u 11:00 sati, 
u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1
Riječ je o najvećem svjetskom istraživanju poduzetništva. Uključenost Hrvatske omogućava podrobnu analizu važnih čimbenika o kojima ovisi domaći poduzetnički profil, uspoređujući je na znanstvenoj osnovi s mnogim zemljama. Znanstveno obrađeni rezultati i zaključci mogu, vjerujemo, kvalitetno doprinijeti strateškom usmjerenju Vlade i drugih institucija u unapređenju poduzetničke klime.

Kao i svih prethodnih godina, za istraživanje je zaslužan GEM istraživački tim sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na čelu s prof. dr. Slavicom Singer te CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva.

Nakon uvodnih izlaganja, prof. dr. Singer predstavit će najnovije rezultate GEM istraživanja, a u raspravi koju moderira ekonomski analitičar Velimir Šonje sudjelovat će Ivan Bračić - predsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika HUP-a, Saša Cvetojević - direktor poduzeća Insako, Sandro Mur - osnivač Bellabeata te Božo Prka – predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Unaprijed zahvaljujemo što ćete se odazvati našem pozivu te molimo da ga potvrdite do 28. travnja 2017. na hup@hup.hr

PROGRAM
vrh stranice