3.3.2020. Utjecaj kontroling nalaza na motiviranje i nagrađivanje zaposlenika, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:00

03.03.2020.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Altius savjetovanje d.o.o . poziva vas na radionicu Utjecaj kontroling nalaza na motiviranje i nagrađivanje zaposlenika.
Uvodnu riječ u ime HUP a održat će Milica Jovanović direktorica za radne odnose i ljudske potencijale . Kroz radionicu vas vodi dr.sc. Andreja Švigir, konzultantica iz područja kontrolinga iza koje su brojni uspješni projekti uvođenja i razvoja kontrolinga. Na radionici će kroz BI alat Qlik sense biti prikazan jedan studij slučaja iz kojeg će se jasno vidjeti što se događa na području ljudskih potencijala. Izvještaj će usmjeriti menadžment na područje nagrađivanja i motiviranja zaposlenika!

 

Edukacija je namijenjena vlasnicima i upravi poduzeća, menadžerima ljudskih potencijala, menadžerima kontrolinga i kontrolerima.

 

Teme radionice: Što su nalazi iz kontrolinga i kako utječu na promjene koje je nužno provesti?, Kako pratiti i mjeriti radnu uspješnost?, Postavljanje KPI u poduzeć , Praćenje KPI u suradnji s menadžerom ljudskih potencijala, Menadžment ljudskih potencijala selekcija , upravljanje i praćenje radne uspješnosti, razvoj ), Kako kontroleri izvještavaju o radnoj uspješnosti?, Razlozi menadžerskog interesa za motivaciju, Što utječe na motivaciju u organizacijskim uvjetima u kojima se zaposlenik nalazi neprestano upravljanje motiviranosti zaposlenika  
vrh stranice