30.11.2021. Konferencija - Učinkovito upravljanje rizicima od katastrofa kroz instrumente osiguranja, Hotel Sheraton, Zagreb, 9:00 sati

30.11.2021.

Marsh, Guy Carpenter, Hrvatska udruga poslodavaca i Vlahović grupa pozivaju Vas na konferenciju koja se održava 30. studenog 2021. (utorak) od 9:00-12:30 u Zagrebu, hotel Sheraton.


Poučeni nedavnim iskustvima da otklanjanje posljedica prirodnih katastrofa zahtijeva ogromne financijske resurse, smatramo da je pravo vrijeme za razgovor kako unaprijediti sustav upravljanja rizicima. Učinkovit i brz odgovor je zajednički interes svih nas, bilo javnog sektora, samog sustava kriznog upravljanja, poslovnog sektora te svih nas kao građana. 
 
Okupljajući relevantne dionike, želimo dati doprinos otvaranju dodatne perspektive sagledavanja i upravljanja rizicima od katastrofa.
 
Izrada nacionalne Strategije upravljanja rizicima od katastrofa do 2030. godine, koja je u tijeku, je dodatna prilika za dijalog javnog i privatnog sektora na ovu temu. Iskustva dobre prakse zemalja članica EU s instrumentima osiguranja od prirodnih katastrofa koja ćemo predstaviti u tome mogu biti od koristi.
 
Veselimo se Vašem dolasku. Registracija je moguća OVDJE.
NAPOMENA: Prisustvovanje je moguće uz pozivnicu. Broj sudionika ograničen je na 50, uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera.

 

vrh stranice