29.11.2017. Predstavljanje Nacrta prijedloga Zakona o državnoj potpori za istraživačko razvojne projekte, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:00

29.11.2017.

Poštovani,

pozivamo vas na konzultativni sastanak i predstavljanje Nacrta prijedloga Zakona o državnoj potpori za istraživačko razvojne projekte koji će biti održan u srijedu, 29. studenoga 2017., s početkom u 10:00 sati u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1, Zagreb.
Nacrt prijedloga Zakona o državnoj potpori za istraživačko-razvojne projekte (u privitku), zajedno je s izrađenim Iskazom o procjeni učinka propisa za taj Zakon i prethodnim MSP testom na koji je dobivena suglasnost, stavljen na e-savjetovanje dana 3.11.2017.g.

Savjetovanje o Iskazu i o nacrtu prijedloga Zakona ostat će otvoreno do 4.12.2017.g. , pa vas pozivamo da ih pogledate. Adresa na kojoj možete vidjeti Iskaz je: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=6277

Adresa na kojoj možete vidjeti nacrt prijedloga Zakona je: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=6283

Kako je veliki broj članica HUP-a iskazao interes za detaljnijim predstavljanjem predmetnog Zakona, organiziramo ovaj sastanak kako bismo se upoznali s novostima koje Zakon donosi za poslovni sektor u području potpora za istraživačko razvojne projekte.

Ujedno, dok traje javna rasprava, ovaj sastanak daje nam mogućnost da s predstavnicima resornog ministarstva direktno razmotrimo sva pitanja i eventualne nejasnoće koje se još stignu pravovremeno otkloniti.

Svoj dolazak ljubazno molimo potvrdite na e-mail: stefica.francina@hup.hr, najkasnije do 28. studenoga 2017.

vrh stranice