28.05.2019. PUMA seminar: SEO optimizacija web sjedišta - pisanje za web; HGK Županijske komore Vukovar, Zmajeva ulica 1, Vukovar, 10:00

28.05.2019.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom ŽK Vukovar organizira zanimljiv interaktivan seminar na temu: „SEO optimizacija web sjedišta - pisanje za web“ koji će se održati u utorak 28. svibnja 2019. godine s početkom u 10 sati u prostorijama HGK Županijske komore Vukovar, Zmajeva ulica 1, Vukovar.

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O temi SEO optimizacija sjedišta:

Tražilice vam olakšavaju pronalaženje onoga što tražite tek jednim klikom gumba. No kako rade i kako možete poboljšati svoju vidljivost na njima? Saznajte razliku između rezultata organskog i plaćenog pretraživanja te zašto je oglašavanje na tražilicama tako učinkovito. Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka 27. svibnja 2019. godine do 12 sati.

vrh stranice