28.03.2019. PUMA seminar: Kako pronaći kompetentne zaposlenike na tržištu rada?; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 11:00

28.03.2019.

Nakon održanog seminara u Zagrebu i Osijeku, te na traženje članova HUP-a, HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira seminar koji će se održati u četvrtak 28. ožujka 2019. godine u vremenu od 11 do 13 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, na temu: Kako pronaći kompetentne zaposlenike na tržištu rada?

Na seminaru će se obraditi sljedeće:

          najčešće greške u procesu selekcije i zapošljavanju;

          statistički i novčani pokazatelji kako dobrog, tako i lošeg zapošljavanja;

          važnost i benefiti psihologijske procjene u selekcijskom postupku;

          kako zainteresirati najveće stručnjake na tržištu za radom u Vašoj kompaniji?;

          alati i tehnike koji su voditeljima tvrtki i HR stručnjacima dostupni u svrhu što kvalitetnijeg recruitmenta;

          razvoj i održavanje odnosa s potencijalnim budućim zaposlenicima.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. U svom profesionalnom radu prvenstveno se bavi primijenjenom poslovnom psihologijom, i to najviše kroz poslove savjetovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, procjene i razvoja djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, poslovnih treninga i edukacija u svrhu razvoja mekih vještina, businessa i life coachinga, te generalno unaprjeđenja poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Prijave su otvorene do utorka 26. ožujka 2019. godine.

vrh stranice
vrh stranice