27.10.2017. Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika, Split, MINGPO, Hotel Park, 9,00

27.10.2017.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi javna događanja pod nazivom „Sve na jednom mjestu“ s ciljem predstavljanja mogućnosti različitih instrumenata unutarnjeg tržišta EU-a koji su na usluzi našim građanima, poduzetnicima i javnoj upravi.

U suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta održat će stručne prezentacije za gospodarstvenike „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“, u petak, 27. listopada, 2017. od 9:00 do 13:00, u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split.
Na prezentacijama će se pojasniti područja digitalnog gospodarstva i zaštite potrošača, e-računa, e-potpisa, kako pokrenuti poslovanje i pružati usluge ili plasirati vlastiti proizvod na tržišta drugih država EU-a, a predviđeno je i druženje sa državnom tajnicom Natašom Mikuš Žigman.

Svoj dolazak (ime, prezime i tvrtka) možete potvrditi najkasnije do srijede, 25.10.2017. na e-mail: hup-split@hup.hr

Pozivaju se i građani da se pridruže Ministarstvu gospodarstva poduzetništva u Splitu, 27. listopada 2017 godine od 12,00 do 17,00 sati na Rivi, gdje će saznati svoja prava u okviru unutarnjeg tržišta EU, kako iz ostvariti i kome se obratiti. Poziv ste slobodni proslijediti svima zainteresiranima.


PROGRAM
vrh stranice
vrh stranice