27.04.2022. Radionica VIRTUALNI ASISTENTI - DA BI SE PODUZETNICI MOGLI BAVITI PODUZETNIŠTVOM, Split, UNIST Tehnološki park, Matoševa 56

27.04.2022.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa UNIST Tehnološkim parkom- SPINIT, Split poziva vas na radionicu:

VIRTUALNI ASISTENTI - DA BI SE PODUZETNICI MOGLI BAVITI PODUZETNIŠTVOM

Radionica će biti održana u Splitu, 27. travnja 2022. u Splitu, prostorijama UNIST Tehnološkog parka,  Matoševa 56, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 2 sata, s uključenim coffee breakom.

O temi:

"Zašto ovo nisam napravio/napravila ranije?" je reakcija mnogih poduzetnika nakon što angažiraju virtualnog asistenta. Osjećaj olakšanja kada shvate da ne moraju sve sami i da ima netko na koga se mogu osloniti je neprocjenjiv.

Virtualni asistenti su napredni vanjski suradnici koji s poduzetničkih leđa skidaju teret administracije i svakodnevne operative, a često i puno više od toga. Samostalni su i proaktivni, visokoobrazovani i vrlo iskusni i vješti. Suradnja s njima sklapa se jednostavno i brzo, a sve se odrađuje putem interneta.

PREZENTACIJA ĆE ODGOVORITI NA SLIJEDEĆA PITANJA:

- Tko su zaista virtualni asistenti?

- Koje sve zadatke možete delegirati virtualnim asistentima?

- Kako odabrati virtualnog asistenta po svojoj mjeri?

- Kako uspješno organizirati suradnju koja se odvija putem interneta?

- Kako se kreću cijene usluga virtualne asistencije?

- Iskustva drugih poduzetnika o suradnji s virtualnim asistentima

KOME JE PREZENTACIJA NAMIJENJENA?

Svim malim, srednjim, ali i velikim poduzetnicima koji su preopterećeni svakodnevnim zadacima zbog kojih imaju premalo vremena za bavljenje strateškim dijelom svog poslovanja.

O PREDAVAČICAMA:

Sanja Veletanlić, vlasnica i voditeljica Go2human Huba (hub.go2human.com) koji spaja virtualne asistente i poduzetnike i pomaže im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos. Prije pokretanja Go2human Huba Sanja je i sama radila kao virtualni asistent, a 17 godina prethodnog iskustva u korporacijama pokazalo se kao odličan temelj za prelazak u virtualni svijet outsourcinga i optimizacije poslovanja.

Mia Topić Utrobičič, virtualna je asistentica u Go2human Hubu. Mia je magistra ekonomije i kao virtualni asistent pruža podršku domaćim i stranim klijentima za administraciju, istraživanje tržišta i korisničku podršku.

Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 25. travnja 2022. godine.

Prijavom ste osigurali mjesto na radionici. Sudjelovanje je besplatno.

vrh stranice