27.03.2023. PUMA seminar: Kako podatke tvrtke učiniti sigurnim; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod; 10:00

27.03.2023.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Kako podatke tvrtke učiniti sigurnim koji će se održati u ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod. 

U svijetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno njihovi sustavi hakirani te kako se zaštititi od kibernetičkih napada, odnosno kako i dalje sačuvati svoje podatke je svrha ovog seminara koji će osvijestiti polaznike s čime se mogu suočiti i kako se najbolje zaštititi. 

Sadržaj

             Zaštita računala;

             Zaštita lokalne mreže:

             Sigurnosna kopija podataka;

             Organizacija i rad s podacima te njihovo spremanje;

             Rasprava.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a namijenjen je svim poduzetnicima.

Predavanje će održati predstavnici tvrtke "Imputo informatika" koja dugi niz godina uspješno posluje u IT sektoru. Servisima i održavanjem računala i uredske oprema, sigurnosnim kopijama podataka, zaštitom računala i lokalne mreže.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do petka 24. ožujka 2023. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice
vrh stranice