27.03.2019. Prezentacije: Mirovinski fondovi – prednosti individualne kapitalizirane štednje i Prednosti dobrovoljne mirovinske štednje s naglaskom na poticaje za poduzetnike, Ul. Ivana Filipovića 4

27.03.2019.

I ove godine Hrvatska udruga poslodavaca se pridružila obilježavanju međunarodnih manifestacija Svjetskog i europskog tjedna novca kojima se promiče financijska edukacija i općenito važnost financijskog znanja za poduzetništvo i cijelo društvo. S tim ciljem HUP Reg. ured Rijeka u suradnji s članovima iz HUP-Udruge financijskog poslovanja organizira prezentaciju na teme: Mirovinski fondovi – prednosti individualne kapitalizirane štednje" i "Prednosti dobrovoljne mirovinske štednje s naglaskom na poticaje za poduzetnike"

Prezentacija će se održati u srijedu 27. ožujka 2019. godine s početkom u 11 sati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Ul. Ivana Filipovića 4.

Prezentacija  je zamišljena kao interaktivno predavanje tijekom kojeg ćete moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu .

 Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a očekivano trajanje je od 11 do 12.30 sati.

 Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem maila do utorka 26. ožujka na: hup-rijeka@hup.hr

 

 


vrh stranice