26.10.2021. Webinar Uvod u digitalni marketing

26.10.2021.

HUP Regionalni ured Split, u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan webinar „Uvod u digitalni marketing“ koji će se održati u utorak, 26. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 13 sati. 

Webinar je zamišljen kao interaktivna radionica na kojoj ćete saznati slijedeće:

·    Koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga

·    Prednosti digitalnog marketinga.

·     Etape pripreme i provedbe digitalne marketinške komunikacije, komunikacijski kanali i pozicija       komunikacijskih kanala u prodajnom tijeku.

·        Pregled alata, servisa i procesa u pripremi i provedbi digitalne marketinške komunikacije.

O predavaču:

Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno. Molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine na e-mail hup-split@hup.hr

vrh stranice