25.9.2019. Edukacija: Pametna nabava - ljudi, tehnologija, promjene, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb

25.09.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Nabavom Plus u sklopu serije edukativnih događanja Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene poziva vas na novi događaj pod nazivom: „Nabava 2020 – Hrvatska, EU, svijet“

Događaj će se održati u srijedu 25.09.2019. u Zagrebu, u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1s početkom u 9.00 sati i besplatan je za članove HUP-a.

  

U uvodnom dijelu će nam Hari Zamlić iz softverske kuće RIS predstaviti zanimljivosti s nabavne konferencije Global strategic sourcing and procurement summit koja se održava u Amsterdamu od 17. - 19.09.2019., a na kojoj sudjeluje i RIS s temom automatskih e-aukcija.

 

Teme panela, koji je središnji dio događaja, vezane su uz poslovanje u Hrvatskoj i EU/svijetu. Na panelu će sudjelovati: Petar Milas (Business Operations Manager/Altpro), Denis Miletović (Rukovoditelj operativne nabave/AD Plastik), Daniel Pavlić (PMP/RIS), Nikolina Podoreški (Senior Procurement Business Partner/Nestlé South East European Market) i Mirela Senica (Voditeljica nabave za CEE i MEA regiju/IBM i Predsjednica HUND-a), a moderatorica je Renata Ivaštinović (Nabava Plus).

Očekivano trajanje je 2,5 sata uz priliku za umrežavanje nakon eventa. Prijave možete slati gospođi Štefici Frančini, na adresu e-pošte: stefica.francina@hup.hr, najkasnije do utorka, 24.09.2019. godine.

vrh stranice