25.11.2019. Emocionalno inteligentno vođenje - 4 koraka do uspjeha, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00

25.11.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Partus Akademijom, organizira radionicu na temu: Emocionalno inteligentno vođenje - 4 koraka do uspjeha koja će se održati u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I., Zagreb (Green Gold, ulaz R2) u ponedjeljak, 25. studenog 2019. g. od 09 do 11.30 sati. Istraživanja su pokazala kako 80 % Vašeg uspjeha i zadovoljstva, ovisi o stupnju razvoja Vaše emocionalne inteligencije, a tek 20 % o kvocijentu inteligencije. (D. Goleman).

S obzirom na manjak kvalitetne radne snage i sve viša očekivanja talentiranih zaposlenika od poslodavca, danas je važno, možda više nego ikada, voditi ljude na emocionalno inteligentan način.

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku saznati koje su to 4 ključne komponente emocionalne inteligencija i koliko je i na koji način svaka od njih zaslužna za uspjeh u vođenju sebe i drugih. Također, polaznici će imati priliku uživo iskusiti rad u manjim grupama i parovima.

  • Koja je uloga emocionalne inteligencije u vođenju?
  • Kako uspješno motivirati sebe i druge?
  • Što je to emocionalno inteligentna komunikacija?
  • Interaktivne vježbe  s polaznicima 

Maksimalan broj polaznika: 20 

Trajanje radionice : 2,5 sata

Radionicu će održati Mirta Flajšman Čobanom, vlasnica Partus akademije,  MBAR, Leadershipa Coach, NLP trener i psiho dramski psihoterapeut s iskustvom od 10 godina rada u području individualnog, grupnog i timskog coachinga te individualne i grupne psihoterapije.

Prijave možete slati do 24.11.2019. kolegici Štefici Frančini na adresu e-pošte: stefica.francina@hup.hr

Hrvatska udruga poslodavaca Vaše podatke obrađuje u skladu sa politikom o obradi podataka koju možete naći na sljedećem linku: https://www.hup.hr/obavijest-o-obradi-podataka.aspx

vrh stranice