24.01.2019. Osnivačka sjednica HUP Kluba kontrolera, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 11,00

24.01.2019.

U svrhu promicanja razvoja i primjene procesa i modela kontrolinga, unapređenja kontrolerskih znanja i kompetencija te zbog vašeg iskazanog interesa, u okviru Hrvatske udruge poslodavaca, osniva se Klub kontrolera unutar HUP Udruge financijskog poslovanja. HUP-Udruga financijskog poslovanja okuplja ključne predstavnike financijske industrije (banke, osiguravatelje, fondove, leasing kuće, agencije za naplatu potraživanja i dr.) te revizorsko-savjetodavne tvrtke i dr. predstavnike poslovno-financijskog konzaltinga.

Kontroleri u organizacijama su ključni partneri menadžera i daju značajan doprinos održivom uspjehu poduzeća, institucija i javne uprave. Aktualna misija kontrolinga govori o zajedničkoj odgovornosti za ostvarivanje ciljeva i uspjeha.

Stoga vas pozivamo da dođete na

Osnivačku sjednicu HUP Kluba kontrolera koja će se održati

24. siječnja 2019. s početkom u 11,00 sati u prostorijama HUP-a Split, Bernardinova 1, Split.

U Klubu kontrolera sudjelovat će specijalisti kontroleri, direktori, vlasnici, financijski  menadžeri, glavne računovotkinje i računovođe, menadžerske, forenzične i financijske računovotkinje i računovođe. Članstvo u HUP-u nije uvjet.

Teme sjednice, uz osnivačke aktivnosti su:

-          Ciljevi Kluba

-          Način rada i djelovanja

-          Plan (program) rada

-          Najava prvih aktivnosti Kluba

Inicijator osnivanja kluba je Frane Galzina, renomirani stručnjak iz područja kontrolinga sa dugogodišnjim iskustvom  na razvoju, implementaciji te upravljanju sustava i modela kontrolinga, upravljanja rizicima, financija (riznicom), financijskog i menadžerskog računovodstva, te razvoja procesa i organizacije u gospodarstvu (industrija, građevinarstvo, ICT) i bankarstvu. Objavljuje radove u stručnim časopisima i portalima, predaje na stručnim skupovima, seminarima i posebnim temama na visokoškolskim ustanovama. Kao privatni konzultant za kontroling i menadžersko računovodstvo bavi projektima razvoja i uvođenja kontrolinga u poduzećima i javnoj upravi.

Molimo Vas da nam, zbog kvalitetne organizacije sjednice potvrdite Vaš dolazak te dostavite informaciju o dolasku Vaših kolegica i kolega do 23. siječnja 2019. na hup-split@hup.hr

Ako ne znaš kuda ideš, svejedno je koji ćeš put odabrati.

 

 

vrh stranice